Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!
devilu, z czego Ci się tak japa cieszy??? :))
Przyszły dziś do mnie porcięta BW w pustynnym kamuflażu. Stan bardzo dobry tak, że będę w nich normalnie wśród ludzi pomykał. Może i do kościoła w niedzielę...:-? :)) Nabyłem też dzisiaj po okazyjnej cenie smocka s'2005 w leśnym maskowaniu, porcięta w tymże i do kompletu... tak, tak - spodnie we flecktarnie:-O Tanio było to się skusiłem. Nie jest ten flecktarn taki straszny. Całość oporządzenia teraz schnie po porzadnym praniu.
Spodnie pójdą do robót (oprócz tych pustynnych) bo są trochę sfatygowane i z lekka sprane. Smock ma dziurkę na łopatce wilekości małego palca. Przeoczyłem ją i sam zły jestem na siebie. Jak zamawiam na alledrogo to przychodzą rzeczy bez wad. Jak osobiście byłem i macałem to kurna dziury nie zauważyłem. I bądź tu człowieku zdrowy...
Zdjęcia na ludziu wrzucę jak mi to to wyschnie wszystko.
Czy smocki w leśnym kamuflażu są szyte z materiału o innej gramaturze niż pustynne? Mam i tego i tego z serii s'2005 i leśny bardziej sztywny i pancerny jest. Chyba tak miało być żeby się mniej pocić w gorącym klimacie. Napiszcie Pany co o tym wiecie.
Aaa, i w leśnym drut w kapturze jest grubszy. Może mi się akurat tak trafiło.
Blatio, dobrze kombinujesz, tylko że u mnie jest odwrotnie. Smocka pustynnego kupiłem w o wiele lepszym stanie niż leśnego. Pustynny ma kolory żywe (o ile można tak je nazwać), nie ma śladów przetarcia materiału. Materiał jest mniej sztywny. Z kolei smocka leśnego kupiłem z materiałem lekko wyblakłym, przetartym lekko w niektórych miejscach. Sugeruje to, że był bardziej eksploatowany niż pustynny.
Pustynnego wyprałem raz i już był czysty. Leśńego prałem 3 razy i całkiem go nie wyprałem.(Taki brudny był) I jest sztywniejszy od tamtego. Dlatego mi się wydaje, że w leśnych s'2005 materiał jest trochę inny.
devilu, jeszcze z raz go przepiore bo bym sie jakoś źle czuł wiedząc, że chodzę w nieczystym ciuchy po jakimś angolu
:))
Kto jeszcze ma smocki? Przyzywam Was użytkownicy tej kurtki do rozwiania moich wątpliwości!!!
Czy czasem MIWO nie szyje wyrobów czekoladopodobnych? No to właśnie o to mi chodziło z tymi teesarami i helikonami. Zaliczyłem MIWO do działu "itp". Swego czasu ktoś wrzucał na forum zdjęcia ich parek. Bardzo zacne.
Żeby nie zaśmiecać wątku NASZE NOWE ZABAWECZKI - widzę, że tu na forum mamy sporo smakoszy yerby. Ciekawe ilu jeszcze jest co się nie chcą przyznać:D
Ogłaszam też zwycięstwo medycyny w walce z łupieżem!!! Czyli, że kupiłem nówkę sztukę kurtkę MVP DDPM za 160zł z przesyłką\:D/Warto się targować, nawet na alledrogo, bo chcieli za 168 +14 przesyłka. Kupiłem bo był rozmiar jakiego poszukiwałem od kilku tygodni 180/96. Czyli Kreesie naprawdę Ci się fartnęło z tą ceną.
Ta rogatywka rodem z LWP naprawdę ładnie w Multicamie wygląda. Zawsze mi się podobały nasze rogatywki ale ta od MIWO jest świetna po prostu
^:)^