Witaj, Czcigodny Przybyszu!

Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!

In this Discussion

Powered by Vanilla
Bazarek - czyli sprzedam, kupię, zamienię, ukradnę, wymuszę, porwę, itp.
  • Witam,
    Fox; mam kaptur do M-51, stan ~4, nie wytarty, nie spłowiały materiał; futro naturalne; do wymiany-postrzępione/potargane jest.Dokładne dane w/w i pozostałych rzeczy+ewentualne fotki w sobotę. Do sprzedania idzie też:#kombinezon mechanika, oliw US nowy>small,# bluza BW w pustynnym kamuflażu; stan 4, rozm. ogólnie L,#dopinane sztuczne białe futro do kaptura kurtki G-TEX US; woodland, nowe>large,# 2- częściwy kombinezon lotniczy, tropikalny, trudnopalny US,oliw, z naszywkami, stan +4, short large, kontrakt z '74. Kontakt: ondraszek68@interia.pl, fotki i dokładne dane w sobotę (sorki; taka praca). 
  • Doktor- to ja czekam z nadziejami :-)
  • Doktor - rozmyślaj :D Jak coś trzeba, to pisz na priv, podeślę dodatkowe zdjęcia jeśli trzeba, albo wymiary dokładne :)
  • mcm a co to się dzieje, że taka wyprzedaż ?
  • Cześć, Tomku. Praca nad książeczką została zakończona. Było, minęło. Tomku, mam prośbę, skasuj moje posty z 6 i 14 września (w "Bazarku" oczywiście), bo są już nieaktualne. Pozdrawiam.
  • Parę fantów poszło na handełe, ale na tę turę jeszcze mi coś zostało, gdyby ktoś był zainteresowany. Geszeft ciągle trwa ;)

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3966727
  • Blatio można wiedzieć jakie buty ma osoba w bechatce?
    :-/
  • Osoba w bechatce to ja, hehehe ;)
    To są stare, kultowe polskie "Himalaje" z Polsportu. Kupiłem kiedyś jako kolekcjonerski gadżet, bardziej żeby stały i wyglądały, niż do chodzenia. Nawet nie wiem, w jakim są obecnie stanie. Betonowe buty. Ciężkie i twarde jak skała. Sam się zastanawiam, jak ludzie w tym chodzili ;)
  • jak najbardziej - sprawdzony i rzetelny sprzedawca - mnóstwo sortów od niego kupuję
  • Też tak słyszałem ale wolałem sie upewnić.
    Na razie kupiłem dzieciakowi taką bluzę http://allegro.pl/show_item.php?item=5416000607 .
  • Doktor
    Parka fajna też kiedyś zastanawiałem się nad kupnem, rozmiar small ale jak medium w kurtkach
    brakuje do kompletu paska ale i tak fajna jest
  • Z których to epok jest ten polish battle dress?
  • Ło, qrde...
  • Wyprzedaż sreber :): John Ownbey 70 (150), Alpha 68 (200), Rolane 68 (podszewka szaroniebieska) (250). Wszystkie kurtki w rozmiarze M/R. Kontakt na privie.
  • To te same co poprzednio ?
  • Jeżeli w dobrym stanie to bardzo przyzwoite ceny! Gdybyś miał taką w rozmiarze LS to brałbym od razu **==
  • Gdyby to byl M/L to jedną bym wziął, ale M/R juz mam jedną i jest jednak ciutkę za mało i chyba też ją bede sprzedawać.
  • To kurtki w rozmiarze M/R. Aktualna oferta: Alpha 68 i Rolane 68.
  • mogę prosić kilka fotek obydwu kurtek na : trojanman@wp.pl
  • Aktualna oferta: Alpha 68 (M/R).
  • Poszukiwane spodenki M-51 rozmiar large short ktoś coś?
  • Alpha 68 też wyfrunęła w świat. Dziękuję wszystkim Kolegom za maile i rozmowy. Pozdrawiam - Andrzej.
  • Jak już tak pytam nie spotkał się ktoś z kurtką m51 w rozmiarze large short ?
  • Witam

Szukam kontraktowej M65 w woodlandzie rozmiar MS
    Proszę o wiadomość na maila: horie@interia.pl.
  • Wyprzedaż kolekcji. Tanie emki w rozmiarze M/R: M-51 z 1962 (220), M-65 - Alpha 74 (120), So-Sew 74 (120). Proszę o kontakt na privie. :)
  • Wysłałem Ci wiadomośc. Interesuje mnie M51
  • Przykro mi, ale sprawa jest nieaktualna. W poniedziałek kurtki powędrują w świat.
  • Szkoda.
  • Może warto zainicjować jakiś społeczny komitet kolejkowy do tych emek mcm'a?
  • A zostały jeszcze  jakieś ? Inne wyjście to wstawać wcześniej i odpowiadac na posty :)
  • Koledzy Doktor, Ondraszek: Jacku, Robercie, działam pod wpływem chwili, nastroju, uwzględniam też różne inne czynniki, bardziej namacalne, praktyczne. Wyprzedaż kolekcji - sprawa niełatwa, zapewniam Was. Zawsze czytam wiadomości prywatne skierowane do mnie, odpowiadam na nie. Dziękuję Wam i wszystkim Kolegom za zainteresowanie, życzliwość i bardzo miłe rozmowy za pośrednictwem naszej forumowej poczty, poczty mailowej i telefonów. Dziękuję Administratorom, szczególnie Błażejowi i Tomkowi, których znam od dawna i bardzo cenię. Pozdrawiam serdecznie - Andrzej. PS. Muszę jeszcze coś powiedzieć. Cieszę się, że moje kurtki idą w bardzo godne ręce. Bardzo.
  • Wiem wiem wyprzedaż zawsze jest trudna, bo zawsze się na tym traci podwójnie emocjonalnie i finansowo. Jak bym wstał wcześniej to bym miał M51, skoro spałem to nie moge narzekać :)
  • Dziękujemy i my za uznanie, z ust Mcm to wiele znaczy :)
  • Cześć, jaki teraz nosisz rozmiar? :) Pamiętam, jak kupiłem pierwszego Winfielda, wszedłem na forum, wtedy jeszcze NGT - jakoś tak, pochwaliłem się i Ty mi odpowiedziałeś, byłeś już wtedy znawcą tematu, i nagle patrzę: Twój artykuł, czytam i zaczęło mnie wciągać... Klasyk "Garść informacji o kurtce M-65 by Blatio" wstawiłem do bibliografii "Amerykańskiej". Poprawiam pierwsze wydanie, w przyszłym roku będzie chyba drugie. :)
  • Dzięki, hehe :)
    Przez to, że zdjęcia z imageshacka przestały funkcjonować, w tutejszej wersji artykułu nie ma zdjęć. Muszę kiedyś znowu powstawiać z (płatnego niestety) konta na Fotosiku. Tylko czas, czas... :(
  • Błażeju, z dzisiejszej perspektywy tak to oceniam: Twój tekst otworzył przede mną świat kurtek M-65. Chociaż później poszedłem trochę inną drogą niż Ty, to nie można zapomnieć, że był to jakiś impuls, jakaś iskra. Pozdrawiam Cię.
  • Dzięki! Postaram się nas nie zjeść za pisanie nie w temacie :D
  • To w ramach powrotu do tematu :) zostało coś z tej kolekcji ? Pytam, żeby zachować czujność :)
  • Wymienię/Zamienię
    M65 Golden rocznik 80 kupiona nowa od pana Marka (Lukabest) założona 6-10 razy rozmiar MR na jakiś kontrakt LS
    fotki mogę podesłać na maila
  • mogę też ją sprzedać :-)

• ~jurus
    Witam.Jurek ,kurtki M51 w rozmiarze large short to rzadko spotykane sorty ,szczególnie w bardzo dobrej kondycji,ale postaram sie w listopadzie o taką kurtke dla Ciebie..
  • Ma pan Panie Marku jakiegoś konkretnego Large Shorta ???

• A  m65 w rozmiarze LS to też rzadko spotykany sort?
  • Mareczku czekam niecierpliwie :)
  • @Lazar
    wydaje mi się że rzadko jest spotykany L-S
    mowa o M65 bo jeśli chodzi o M51 to pan Marek wyjaśnił wszystko :-)
  • A czy to tylko mi się wydaje czy ktoś to również zauważył że m65 w woodlandzie są generalnie krótsze od tych w olivce?
  • Witam, sprzedam spodnie M-65, Winfield, 67 rok, srebrny zamek Scovill-Gripper, Short-Small, stan bardzo dobry, odcięte tasiemki w bocznych kieszeniach, cena 140 zł z wysyłką w cenie, zapraszam