Fox; mam kaptur do M-51, stan ~4, nie wytarty, nie spłowiały materiał; futro naturalne; do wymiany-postrzępione/potargane jest.Dokładne dane w/w i pozostałych rzeczy+ewentualne fotki w sobotę. Do sprzedania idzie też:#kombinezon mechanika, oliw US nowy>small,# bluza BW w pustynnym kamuflażu; stan 4, rozm. ogólnie L,#dopinane sztuczne białe futro do kaptura kurtki G-TEX US; woodland, nowe>large,# 2- częściwy kombinezon lotniczy, tropikalny, trudnopalny US,oliw, z naszywkami, stan +4, short large, kontrakt z '74. Kontakt: ondraszek68@interia.pl, fotki i dokładne dane w sobotę (sorki; taka praca).
Cześć, Tomku. Praca nad książeczką została zakończona. Było, minęło. Tomku, mam prośbę, skasuj moje posty z 6 i 14 września (w "Bazarku" oczywiście), bo są już nieaktualne. Pozdrawiam.
Osoba w bechatce to ja, hehehe ;) To są stare, kultowe polskie "Himalaje" z Polsportu. Kupiłem kiedyś jako kolekcjonerski gadżet, bardziej żeby stały i wyglądały, niż do chodzenia. Nawet nie wiem, w jakim są obecnie stanie. Betonowe buty. Ciężkie i twarde jak skała. Sam się zastanawiam, jak ludzie w tym chodzili ;)
Wyprzedaż sreber :): John Ownbey 70 (150), Alpha 68 (200), Rolane 68 (podszewka szaroniebieska) (250). Wszystkie kurtki w rozmiarze M/R. Kontakt na privie.
Koledzy Doktor, Ondraszek: Jacku, Robercie, działam pod wpływem chwili, nastroju, uwzględniam też różne inne czynniki, bardziej namacalne, praktyczne. Wyprzedaż kolekcji - sprawa niełatwa, zapewniam Was. Zawsze czytam wiadomości prywatne skierowane do mnie, odpowiadam na nie. Dziękuję Wam i wszystkim Kolegom za zainteresowanie, życzliwość i bardzo miłe rozmowy za pośrednictwem naszej forumowej poczty, poczty mailowej i telefonów. Dziękuję Administratorom, szczególnie Błażejowi i Tomkowi, których znam od dawna i bardzo cenię. Pozdrawiam serdecznie - Andrzej. PS. Muszę jeszcze coś powiedzieć. Cieszę się, że moje kurtki idą w bardzo godne ręce. Bardzo.
Wiem wiem wyprzedaż zawsze jest trudna, bo zawsze się na tym traci podwójnie emocjonalnie i finansowo. Jak bym wstał wcześniej to bym miał M51, skoro spałem to nie moge narzekać :)
Cześć, jaki teraz nosisz rozmiar? :) Pamiętam, jak kupiłem pierwszego Winfielda, wszedłem na forum, wtedy jeszcze NGT - jakoś tak, pochwaliłem się i Ty mi odpowiedziałeś, byłeś już wtedy znawcą tematu, i nagle patrzę: Twój artykuł, czytam i zaczęło mnie wciągać... Klasyk "Garść informacji o kurtce M-65 by Blatio" wstawiłem do bibliografii "Amerykańskiej". Poprawiam pierwsze wydanie, w przyszłym roku będzie chyba drugie. :)
Dzięki, hehe :) Przez to, że zdjęcia z imageshacka przestały funkcjonować, w tutejszej wersji artykułu nie ma zdjęć. Muszę kiedyś znowu powstawiać z (płatnego niestety) konta na Fotosiku. Tylko czas, czas... :(
Błażeju, z dzisiejszej perspektywy tak to oceniam: Twój tekst otworzył przede mną świat kurtek M-65. Chociaż później poszedłem trochę inną drogą niż Ty, to nie można zapomnieć, że był to jakiś impuls, jakaś iskra. Pozdrawiam Cię.
Wymienię/Zamienię M65 Golden rocznik 80 kupiona nowa od pana Marka (Lukabest) założona 6-10 razy rozmiar MR na jakiś kontrakt LS fotki mogę podesłać na maila
~jurus Witam.Jurek ,kurtki M51 w rozmiarze large short to rzadko spotykane sorty ,szczególnie w bardzo dobrej kondycji,ale postaram sie w listopadzie o taką kurtke dla Ciebie..
Witam, sprzedam spodnie M-65, Winfield, 67 rok, srebrny zamek Scovill-Gripper, Short-Small, stan bardzo dobry, odcięte tasiemki w bocznych kieszeniach, cena 140 zł z wysyłką w cenie, zapraszam