Pamiętacie zegarek, który używał Roy Scheider w Błękitnym gromie? Wtedy - w roku 1983cim robiło to wrażenie, Przypomnę tylko, że w opcji stopera wyświetlała się tarcza z zanikającymi kreskami w trakcie ubywania sekund. casio AA-85
Bardzo oszczędny w formie. Wyglądem nie powala za to znakomity pomysł z tym paskiem a'la parciany. Jakiś czas temu stłukłem przez nieuwagę szkiełko w swoim Timexie Expedition. Powoli rozglądam się za czymś nowym.
No ja swojego mudmana powiedzmy mam 3 lata, pewnie więcej nie pamiętam, ale jest w nim nadal oryginalny pasek gumowy zbiera się na nim troszkę syfu, ale (stara) szczoteczka do zębów mydło i jechana na szybkości i jak nowy.
Panowie, posiadacze, użytkownicy, proszę się podzielić opinią o zegarkach Komandirskie (tych prod. w Rosji).Gdzieś czytałem, że koperty są mosiężne chromowane i ten chrom się wyciera "stosunkowo szybko"; ale ile to czasu, rok dwa? No ogólnie o opinię proszę.
Sprawa jest postawiona na głowie, bo już go zamówiłem...;) ale i tak: patrz wyżej
Pasek jest ok bo w kolorze niebieskim :) a zegarek z każdym dniem mi się coraz bardziej podoba :) choć f104 jest obłędny z wiekowością 48 mm/cena nie zawsze jest najwazniejsza ;)/
cena nie jest najważniejsza dla tego kogo stać na taki wydatek na zegarek :-) myślę że większość zwykłych zjadaczy chleba w tym kraju nie może sobie pozwolić na takie cacka
Trojanman większość ludzi w tym kraju nie rozumie naszej pasji żeby kupować kapoty z lat 60 -70 za taka kasę i jeszcze w tym chodzić :) wiec jeśli mamy marzenia po prostu staramy sie je realizować a zegarki to też pasja i niestety nie małe wydatki ale jak to u nas bywa na coś trzeba wydawać kase :) nie to jest ważne a to jak wygląda taktyczny zegarek i jak się spisuje a nie ile kosztuje :) ja pisze o tym ze mam i jest świetny a nie za ile go nabyłem :)
Widzę że piszesz bzdury i nigdy nie miałeś glycinki w reku :) Trojanman czemu zawsze poruszasz temat ceny? to forum służy wymianie doświadczeń a nie czemu to tyle kosztuje.:) wystarczy troszeczkę popracować i nawet sobie glycinke kupisz :)
Lubię Timexy Expedition, używam od kilkunastu lat. Są tanie, solidne, wygląd i funkcje można dobrać pod własny gust. Dla mnie wystarcza że dobrze chodzi, nie boi się wody i ma podświetlaną tarczę **==
Czy on ma kopertę metalową, czy to tworzywo (bo dekielek jest "blaszany" jak widać) a opisy są rozbieżne-jedni piszą kompozyt tworzyw inni stalowa; to jaka ona jest??