Witaj, Czcigodny Przybyszu!

Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!

In this Discussion

Powered by Vanilla
Taktyczny zegarek
  • Naaajs :D

Takiego Marathona bym przygarnął kiedyś, choć to marzenia ściętej głowy :D

image

Ewentualnie Sandy'ego, ale w kwarcu... drugi święty graal :D

image
  • Sprawdzam, gdzie TEN wpis się pojawi, znaczy na której stronie tego wątku bo ja to wpisuję na pierwszej.
  • Na ostatniej... jakbyś nie kombinował :D

• Niebawem stanę się szczęśliwym posiadaczem czegoś takiego...  ;-)

image

image

image

• Pamiętacie zegarek, który używał Roy Scheider w Błękitnym gromie? Wtedy - w roku 1983cim robiło to wrażenie, Przypomnę tylko, że w opcji stopera wyświetlała się tarcza z zanikającymi kreskami w trakcie ubywania sekund.
    imageimage
    casio AA-85

• ~Falkland

Jeżeli to nie tajemnica to wiela pln za to cudo dałeś?

• Ja mam podobnego rok czasu, skórzany pasek szlag trafił przy teleskopie, założyłem nylon NATO. Póki co działa.
  • @ irena35 - mamy nadzieję, że to nie reklama sklepu, bo będzie "out" z forum :]
  • Słowo się rzekło. Użytkownik irena35 zostaje usunięta z forum za łamanie regulaminu
    odnośnie do reklamy...

• ~makiki

Jeszcze za niego nie dałem. Kosztuję trochę, więc trzeba sobie najpierw pieniążki uzbierać  ;-)
  • No ładna ta glicynka, ciekawe jak luma w niej świeci.
  • Mało czytelny ten zegarek. No i nie lubię cyferek na tarczy. A luma pewnie świeci tak sobie, bo przewaga tam czarnego.
  • Zamiast glicynki zapodałem toto :
    image
  • Grubo :D
  • Tylko to foto poglądowe, mojego noszę na bransolecie i jest kozak :)
  • ciekawy filmik może się przydać

• No widziałem juz go kiedyś był za 1200 ale ogólnie fajny zegarek Benrus 

a to moja amfibia ZSSR
    image

:D
  • Gniotsja nie łamiotsja :D
    Ja bym musiał swoje dwa bolszewiki zreanimować kiedyś, Wostoka i ładnego Poljota po tatusiu :)
    Nie ma czasu i pamięci... :P
  • Jaką odchyłkę ma ten rusek? Pewnie kilka minut dziennie... :P
  • Właśnie nie ma żadnej  :D sam sie dziwię 
  • imageNowy taktyczny ;)   48 mm
    image
  • Wrocławska Vratislavia Conceptum wprowadziła zegarek nawiązujący do jednej z największych legend polskich broni strzeleckiej - Visa wz.1935:

image

image

Szczegóły tutaj, u dołu strony. Szkoda, że jak zwykle trochę drogo, jak na statystycznego polskiego zjadacza chleba :D
    http://vratislavia-watches.com/?page_id=7
  • Bardzo oszczędny w formie. Wyglądem nie powala za to znakomity pomysł z tym paskiem a'la parciany.
    Jakiś czas temu stłukłem przez nieuwagę szkiełko w swoim Timexie Expedition. Powoli rozglądam się za czymś nowym.
  • No pomysł godny naśladowania :)
  • No ja swojego mudmana powiedzmy mam 3 lata, pewnie więcej nie pamiętam, ale jest w nim nadal oryginalny pasek gumowy zbiera się na nim troszkę syfu, ale (stara) szczoteczka do zębów  mydło i jechana na szybkości i jak nowy.
  • Panowie, posiadacze, użytkownicy, proszę się podzielić opinią o zegarkach Komandirskie (tych prod. w Rosji).Gdzieś czytałem, że koperty są mosiężne chromowane i ten chrom się wyciera "stosunkowo szybko"; ale ile to czasu, rok dwa? No ogólnie o opinię proszę. 
    Sprawa jest postawiona na głowie, bo już go zamówiłem...;) ale i tak: patrz wyżej
     Dzięki 
  • od dzisiaj mierze 3 czasy na raz ;) świetna zabawka :)
    image
  • no i przede wszystkim tania
    :-)
  • Świetny!
  • Ładny! :-bd
  • Ten sam okres airman i m51 ;)
  • Kupiłeś zegarek za prawie 20.000 zł?  :-O
  • chyba za 7000 ale to i tak kosmos :-)

• wg mnie za tyle kasy to mogli dać ładniejszy pasek bo zegarek jest super!!
  • Pasek jest ok bo w kolorze niebieskim :) a zegarek z każdym dniem mi się coraz bardziej podoba :) choć f104 jest obłędny z wiekowością 48 mm/cena nie zawsze jest najwazniejsza ;)/

• cena nie jest najważniejsza dla tego kogo stać na taki wydatek na zegarek :-)
    myślę że większość zwykłych zjadaczy chleba w tym kraju nie może sobie pozwolić na takie cacka

• Trojanman większość ludzi w tym kraju nie rozumie naszej pasji żeby kupować kapoty z lat 60 -70 za taka kasę i jeszcze w tym chodzić :) wiec jeśli mamy marzenia po prostu staramy sie je realizować a zegarki to też pasja i niestety nie małe wydatki  ale jak to u nas bywa na coś trzeba wydawać kase :)
    nie to jest ważne a to jak wygląda taktyczny zegarek i jak się spisuje a nie ile kosztuje :)
    ja pisze o tym ze mam i jest świetny a nie za ile go nabyłem :)

• Dzisiaj w prezencie wpadł mi taki oto Timex Expedition T49965 z paskiem w woodlan marpat.
    image
    imageimage
    image
    i na łapie
    image
    image
    image

Pozdro
  • ładny ;-)
    jeżeli cena taka jak na allegro to gitara !!!
  • No fajnie wygląda :)
  • Fajny pasek.
  • podoba mi się ,jeżeli chodzi o estetykę to moim zdaniem przewyższa Glycine( no ale to jest marka), no i bije na głowę, a nawet 30x cenę :-)
  • Widzę że piszesz bzdury i nigdy nie miałeś glycinki w reku :) Trojanman czemu zawsze poruszasz temat ceny? to forum służy wymianie doświadczeń a nie czemu to tyle kosztuje.:) wystarczy troszeczkę popracować i nawet sobie glycinke kupisz :)

• Lubię Timexy Expedition, używam od kilkunastu lat. Są tanie, solidne, wygląd i funkcje można dobrać pod własny gust. Dla mnie wystarcza że dobrze chodzi, nie boi się wody i ma podświetlaną tarczę
    **==
  • Czy on ma kopertę metalową, czy to tworzywo (bo dekielek jest "blaszany" jak widać) a opisy są rozbieżne-jedni piszą kompozyt tworzyw inni stalowa; to jaka ona jest??
  • Przecież widać że to plastik fantastik.
  • plastik ,tylko dekielek jest metalowy