Gdyby coś pokombinowali, to by raczej i u mnie, i u Devila też znikło, a nic takiego się nie dzieje. A masz czyste ciastka w przeglądarce? W kwestiach technicznych polecam napisać do Gruesome. On się zna.
Ten pasek z opcją dodawania zdjęć m.in. jest niepodświetlony i z wielu opcji, np. pogrubienia czcionki, pokolorowania tekstu i dodawania zdjeć nie mogę korzystać. PS. Falkland - weź zajmij się czymś pożytecznym. Może w końcu zmądrzejesz.
Warjat po prawej stronie od obrazków masz takie jak by "strzałki czerwone na białej karcie"(Show Source) spróbuj tam kliknąć, jak się nie zmienić to kwestia ciastek, bądź samej przeglądarki.
Czy moge poprosic o powteirdzenie ręczne mojego maila ? Odkąd się zarejestrowałem ciągle pojawia się komuinikat o potwierdzeniu adresu meilowego. Robiłem to chyba z 10 razy już.
Chodzi o to żeby administrator spowodował że forum działa zgodnie z założeniami. Rejestruje się, potwierdzam swój adres mailowy i mogę używać forum. Teraz na ekranie mam zawsze komunikat "You nedd to confirm your email adress Click heere to resend the confirmation email" Robiłem to z 10 razy i nic się nie poprawia. Dzięki temu oglądania np. na telefonie forum mija się z celem. A poza wszystkim albo administrator albo forum źle działa.
Hmm... a próbowaliście czyścić ciasteczka w wyszukiwarce? Devil zrobił test, zalogował się z innego konta i nic takiego się nie pokazuje. Ja też pierwsze słyszę o czymś takim.
Nie wiem nawet co oznacza "czyścić ciasteczka". Mam kilka dobrych programów do czyszczenia, reperowania, defragmentowania i robienia dobrze komputerowi, używam je regularnie a ten komunikat był i jest niezależnie od przeglądarki której używałem.
@Lazar - w przeglądarce, w zakładce "Historia", w opcji czyszczenia historii, można sobie wybrać m.in. wyczyszczenie ciasteczek (cookies). To czasami pomaga. Co do tego problemu, to musimy się skontaktować z naszym adminem technicznym. Devil i ja nie jesteśmy od technikaliów tego forum, tylko od treści.
Witam, jestem tu świeży, ale obiecuję wizytować częściej. Jestem zarówno entuzjastą odzieży militarnej jak i świeżo upieczonym importerem marki Valley Apparel. Od dwóch lat importuję również okulary AO Eyewear. Wczytałem się w regulamin i tam poproszono by firmy zgłaszały fakt prowadzenia działalności handlowej związanej z tematyką forum - zatem zgłaszam - proszę jednak o informację jak mogę to trwale zaznaczyć, by grać fair wobec innych użytkowników forum. Zaznaczam, że nie prowadzę tu żadnej agitki, reklamy czy promocji.
Witam, dlatego napisałem w godzinach niskiej uczęszczalności - proszę o usunięcie posta i ewentualne wskazówki na priv - jeśli jest taka możliwość. Pozdrawiam
@GunnerGuy - jeśli nie będziesz uprawiał reklamy na forum, to pisz do woli. Możesz wklejać podpis informujący o swoim zawodzie u dołu pod postami, ewentualnie można zmienić nicka np. "GunnerGuy - Valley Apparel", itp. Generalnie, jeśli nie będzie reklamożerstwa, to się nie będziemy czepiać :]
@Blatio - nie mam zamiaru uprawiać reklamy - to po pierwsze byłoby w tym miejscu (jakże zacnym) niepoważne i bardzo nie na miejscu. Jak ktoś chce śledzić dzieje marek na polskim rynku to zapraszam na Facebook i jego wyszukiwarkę. Z przyjemnością odpowiem na pytania - wszystko na priv - nie mam zamiaru tu uprawiać polityki reklamowej znanej jako artykuły sponsorowane (oklepany to sposób zwracania uwagi). To co oferuję nie wymaga reklamy - co najwyżej krytyki (konstruktywnej) - wszelkie uwagi przekażę wyżej - niech się męczą i zderzają z rzeczywistością. Będę wdzięczny za wszelkie przypadki zakupu lub obserwacji pojawienia się podróbek lub kopii - nie odpuszczę. Sam chętnie się zapoznam z oceanem tutejszych zasobów wiedzy i mam nadzieję dodać coś od siebie - akurat w "butologii" i "skórologii" trochę się otrzaskałem. BTW. właśnie wyedukowałem jednego z byłych szefów Alphy Industries w temacie polskiej kinematografii - obejrzał Jacka Stronga i czeka na więcej propozycji. Jakieś pomysły?
Hehe to i ja się dołączę skoro Blatio może :D W temacie Jacka Stronga poleciłbym film Iceman. Też o Ryszardzie Kuklińskim. Tylko trochę z innej beczki B-)
Bo za każdym razem wrzucasz zły link, nadal niezgodnie z instrukcją. Wrzucasz link do hostingu, a nie do zdjęcia. Twój link: http://imageshack.us/i/id9zbSkHj
Nie wiem czemu, Imageshack nie chce wyświetlić powiększenia w oryginalnym rozmiarze - coś się skaszanił ten hosting ostatnio, w dodatku płacić za niego trzeba. Wolę Fotosika, co prawda też płacę tam jakieś 19 zł za rok, ale przynajmniej to, co na niego wrzuciłem 7 lat temu, siedzi do tej pory i w każdej chwili mogę uzyskać linki.
Forum działa naprawdę (ocenzurowano). Mimo, konieczności potwierdzenia maila i jakiś innych zabezpieczeń co i rusz jakiś pajac wstawia swoje reklamy czy inne głupoty. Zróbcie porządek z tym w końcu Panowie Zarządcy. Mnie to osobiście nie przeszkadza ale świadczy o Was.