Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!
Ziomek super mundury ,szczególnie TCU wzór 1 trudno już taki znaleźć.Ja poszukuję spodni TCU small/short w rip-stopie do chodzenia na lato, kupiłem też ostanio komplet BDU woodland mint 100% cotton rip-stop .
Pozdrawiam
Ok.To odezwę się w lutym :)
Teraz jest u nas -6 i pruszy śnieg ale o 7 rano była ostra zamieć.
Pozdrawiam
Dotarła dzisiaj nowa MR kontrakt So Sew 1987 r.Super odszyta i piękny ,ciemny odcień OG107.
Takie coś. Kurtka/parka oficerów włoskich. 2 kieszenie zewnętrzne i 2 wewnętrzne, wszystkie zamykane na suwaki. Do tego podpinka + doczepiany kaptur.
I takie coś. Kurtka/marynarka armii szwedzkiej. 2 kieszenie z przodu, 2 z tyłu, oraz 2 w środku. Łącznie 6 kieszeni ;-)
Witam
Obiecane zdjęcia
DSA 100-67-C-0648 PROVISORE SPORTSWEAR
Kurtka kupiona w Tucson w Arizonie gdzie znajduje się baza lotnicza Davis-Monthan Air Force Base, w której przechowuje się ponad 4400 zakonserwowanych samolotów i śmigłowców. Jest to największe cmentarzysko wycofanych z aktywnej służby samolotów US Air Force, US Coast Guard, US Navy i US Marine Corps. (za wikipedią)
Może to ciekawostaka ten kontrakt DSA 100-67-C-0648 PROVISORE SPORTSWEAR wyprodukowany był we wrześniu 1966.
Być może masz rację, aż tak biegły w tych kwestiach to nie jestem. Zapewne Pan Andrzej będzie wiedział i wypowie się w tej kwestii. Zmykam teraz do lasu
pozdrawiam
;)W tym Soniaczu masz LTE ?
A te spodnie M65 Winfield to jaki kontrakt? Warto coś dodać na temat. Kontraktowe, stare ciuchy powinny być traktowane z szacunkiem ;-)
~Jechu
Szalejesz na maxa z tym kupowaniem... ;-) Oczywiście nazwisko "Kirk" wylatuje w ekspresowym tempie :P
Oj nie! :-O
Stopnie sierżanta sztabowego i taśmę USAF bym zostawił. Fajnie to wygląda i dodaje smaczku ;-) I kolorystycznie pasuje, więc nie rzuca się w oczy.