Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!
Ja mam ale XL-R, więc mogę ją zmierzyć na długość ;) Bo chyba na długość powinna być podobna do L-ki ? :-?
~Warjat
Przecież wiem, że daleko posunięty konsumpcjonizm jest zły. Dlatego pytam gdzie jest ta granica... Bo jeśli tak ma być, to Ty też jesteś zły, bo co chwila coś kupujesz, czyli tkwisz w tym złym nurcie :P A tak w ogóle to najgorsze jest to zakłamane ludzkie. Bardzo jestem ciekaw, co ci wszyscy "minimaliści" by kupowali, jedli i jakby się ubierali, kiedy wygraliby 6-kę w totolotka. Dalej by byli tacy "skromni" i tacy mało wymagający? No ciekawe, ciekawe... ;-)
Nie zrozumiałeś mnie. Miałem na myśli Twoje częste kupowanie odzieży militarnej. Masz klika par spodni jak się domyślam, a mimo to pytasz o kolejne (Proppery). Tak naprawdę ich nie potrzebujesz, a mimo to chcesz je mieć. I to jest właśnie konsumpcjonizm. Czyli tkwisz Warjacie w tym złym nurcie :-) A tak w ogóle to napędza to gospodarkę, ten podobno zły nurt. Bo żeby coś sprzedać, to trzeba to najpierw wyprodukować.
Ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność ;-) Dobrze wiesz, że w kalesonach lub majtkach nie można sobie biegać w cywilizowanym i nowoczesnym kraju. A kolekcjonerzy z tego forum... Co o nich sądzisz? Zbierają ubrania militarne. Kupują je i zbierają bo to ich interesuje. Po prostu lubią to robić. Czyli tkwią w złym nurcie według Ciebie? :-)
~Blatio
Ty się chyba na tym znasz... :-) Jak powinienem uprać nową brytyjską kurtkę MVP - ten niby gore-tex? W normalnym płynie do prania tkanin, czy lepiej w jakimś specjalnym płynie do prania gore-texu i innych membran? No bo wiadomo, że w proszku do prania to lepiej tego nie prać.