@Winchester1967 - faktycznie ciekawa propozycja. Emka w dobrej cenie i stanie (30 USD + przesyłka) - dla zainteresowanych warto się zapytać czy sprzedawca akceptuje "International Priority Shipping" - aby zapłacić mniej za paczkę. Emka w naprawdę ładnym stanie/cenie - moim zdaniem.
Bardzo ładna wczesna emka z najciekawszym zamkiem - tylko ta cena jest "trochę" wysoka (choć wczesne emki z tego kraju są zazwyczaj w bardzo wysokich cenach).
Ale wysyłkę masz gratis, co przy tej cenie jest bonusem. Sam stan kurtki średni, i nawet biorąc obecny trend pod uwagę (czyli rosnące ceny emek), to cena jakieś 12 razy za wysoka.
Na Etsy jak i innych odzieżowych portalach faktycznie można od czasu do czasu ustrzelić coś ciekawego i warto o tym pamiętać, ale ta emka od ACOM (choć jak każda w OG ciekawa) to zdecydowanie ma zbyt wysoką cenę jak na rozmiar i kontrakt (moim zdaniem) + dodatkowa opłata celna.
Nie jest to wysoka opłata, ale zawsze jest to dodatkowe obciążenie karty. Nie tak dawno za emkę kupioną na EB Angielskim było to 10.76£ gdzie cena okazyjnej emki [naprawdę super stan jak za sztukę z 67 roku z ciekawym splotem materiału w bardzo soczystym kolorze OG107, grzech nie kupić!] to opłata celna wyniosła 28.00£, więc relatywnie był to wysoki procent. Przy cenie £165.00 logicznie opłata powinna być większa. Po Brexicie sprowadzanie z UK jest mniej korzystne - choć wszystkim polecam zagraniczne portale.
Z naprawdę ciekawych kurtek wystawiono taką pięćdziesiątkę jedynkę, szkoda, że mały rozmiar ale jest to fantastyczna (moim zdaniem) kolekcjonerska sztuka.
Moim zdaniem nie warto. nie ma zdjęc mankietów (jeden chyba się już strzępi), nie ma zdjęc kołnierza (może być wytarty lub czarny jak smoła. Jaki to rozmiar ?
@Dorian1983, możesz właściwie "dodawać" zdjęcia to nie jest trudne, będzie wszystkim łatwiej! Z tego co widzę to kurtki w takich stanach zużycia są zazwyczaj w cenach 35/50 USD [lub o wiele mniej ale trzeba polować na okazje] + transport. Moim zdaniem 500 PLN zdecydowanie nie warto wydać za takie emki.
Mam dwa pytania. Czy jeżeli mam M65 Medium Regular, to czy ta bluza w tym rozmiarze będzie również na mnie pasowała. Czy rozmiar w tej bluzie oraz w kurtce jest tożsamy - to pytanie do użytkowników kurtki i bluzy. Czy ten kontrakt jest adekwatny do ceny.
yrat jak masz rozmiar medium to taki bierz.Sam mam bluzy TCU w rozmiarze Regular Large i taką mam kurtkę M65.Także będzie spoko.Co do cen to fakt są dosyć już wysokie.Na szczęście w dobrym okresie zaopatrzyłem się w 3 regulary large.Nie wiem czy kontrakty są adekwatne do ceny.Bo to zależy czy ktoś chce kupić kontrakt i ma na wydanie tyle za nówkę czy woli sobie czekać i ustrzelić inną okazję.