Ta pierwsza to kontrakt na 1000% i to,że fakt nówka stan magazyn.Ze srebrnym zamkiem.Jak masz tyle na wydanie to bierz.Może i można taniej ale jak wolisz poczekać i szukać to może i warto poczekać na okazje.Ale jak nie musisz czekać kasę masz to brać .Myślę,że raczej wiele taniej już w takim stanie się nie trafi.Może kiedyś wtedy warto by sobie i inną okazję ustrzelić dodatkowo.
Dziękuję za pomoc. Zapoznałem się z tematem na forum traktującym o parkach. Z tego co przeczytałem wynika, że jak jestem w posiadaniu kurtki M65 w rozmiarze medium regular to parkę powinienem kupić mniejszą, a nie w takim samym rozmiarze.
Zgadza się, parki są szyte zgodnie z zasadą "oversized", jako wierzchnia warstwa mająca pod sobą pomieścić inne, więc siłą rzeczy muszą być obszerniejsze.
Dosyć ciekawy i rzadki kontrakt, szkoda tylko że wybrakowany. O ile na brak kaptura można przymknąć oko to jednak brak kieszeni zaburza estetykę kurtki.
Ciekawy dlatego, że jest to rzadko występujący kontrakt na polskich stronach aukcyjnych. W tym przypadku ciekawość jest stricte powiązana z rzadkością, tak więc pod tym względem kurtka jest ciekawa :)
Faktycznie ciekawy kontrakt, ale niestety stan raczej na projekt renowacyjny i przeszczep/rekonstrukcję kieszeni jak ktoś chcę się w to bawić. A odnośnie tej parki m65 z 68 roku, to cena jest bardzo dobra jak na ten kontrakt i stan. Cena jest zdecydowanie niższa niż na zagranicznych portalach - co jest raczej u nas rzadkim przypadkiem. Moim zdaniem warto - plus bardzo ładna parka w świetnym stanie.
Całkiem dobra propozycja dla szukających większych rozmiarów w przystępnych cenach. Bez fajerwerków ale całkiem niezła sztuka i w dobrym stanie, oczywiście moim zdaniem.
Kolejna sensowna propozycja OG107 w większym rozmiarze - może się komuś przyda, dobra cena - zarówno sama cena kurtki i przesyłki (co nie jest często spotykane):
Jeżeli tak jest wyświetlone, to cena za przesyłkę przez GSP powinna być $18.64. Faktycznie, dosyć mało jak za przesyłkę z USA, ale zawsze lepiej jest zapłacić mniej niż zazwyczaj.
Ciekawa propozycja, ale moim zdaniem cena nieadekwatna do emki. Jest to cywilna emka (i moim zdaniem fakt, że to filia Alphy nie dodaje nic szczególnego, dalej jest to kurtka cywilna bez wartości kolekcjonerskiej dla osoby zainteresowanej militariami US Army). Może komuś to nie przeszkadza, ale ja bym przez ten fakt nie kupił tej emki, tyle. Można taniej dostać kontraktową bez zbytniego szukania - jak np ta z przesyłką cena 1552,07 PLN po obecnym wysokim kursie (jężeli, ktoś nie chce ryzykować i przegrać licytację) i resztę można przeznaczyć na inne prezenty dla rodziny - oczywiście moim zdaniem, emka z OLX'a ma zawyżoną cenę.
Ale post Pablik@ był odnośnie XL-R, a nie L-R. Obie emki w XL są drogie i można ustrzelić nawet XL w OG107 zdecydowanie taniej - ale jak zawsze, są zwolennicy i przeciwnicy zakupów na zagranicznych serwisach. Cały w tym urok aby była różnorodność opinii na forum (oczywiście moim zdaniem).
Jeżeli to jest dla Ciebie istotna informacja to mi się przyfarciło. I to nie tylko pod względem ceny ale ten egzemplarz uzupełnia lukę w posiadanej przeze mnie rozmiarówce - jest idealny na cieplejsze dni.