Przecież miałem właśnie napisać Pluton. Właśnie to miałem na myśli. A napisałem Wietnam. Nawet nie wiem czy istnieje w ogóle taki film. A kolega Panzer nawet mnie nie poprawił, tylko przytaknął :-)
Dlaczego w sklepie Google Apps nie ma aplikacji "forum m65". Ktoś powinien o tym pomyśleć. Bo nie chce mi się za każdym razem wpisywać tą frazę do przeglądarki.
Falkland, dodaj sobie w przeglądarce link z forum do ekranu głównego wtedy pojawi Ci się ikonka i wchodzisz na naszą stronę jak do każdej innej aplikacji.
W Katowicach latały dzisiaj co jest bardzo dziwne samoloty F-15. Przy F-16 kawał z niego bydlaka. To jest mój ulubiony samolot. Ma przepiękną linię. Gdyby nie pewien konstrukcyjny defekt latałyby pewnie do dzisiaj.
Opanowałem do perfekcji sztukę czytania i szukania informacji, co pozwala mi twierdzić, że wbrew temu co lansują lewackie media,nie był to człowiek Kultury.
Dziękuję Kolego mcm za uwagę. Podoba mi się styl w jaki wbijasz szpileczkę. Nie po raz pierwszy :D Ciekawe kiedy nożyce się odezwą B-) Pozdrówka dla Ciebie.
Dziękuję. Szpileczki... Tak, ale to wyszło niechcący. Szkoda mi jest po prostu chłopaka. Był fajnie, pozytywnie zakręcony. Śmierć go dopadła, gdy płynął swą bondowską łódką. Żal. Chodził w dizajnerskiej emce z naszywką "Peace". Dzięki, pozdrawiam.
Niby proste, niby łatwe do wymyślenia, ale dopiero teraz kiedy wszyscy je widzą. A tak to trudno zaprojektować coś prostego a za razem dobitnego. Klasyką nad klasykami jest natomiast dla mnie logo CPN.
Czy któryś z szanownych kolegów lub koleżanek bawi się w poszukiwania okruchów historii z wykorzystaniem wykrywacza metali? Zaznaczę, że legalne :)
Dostałem w prezencie taki sprzęt i jestem w trakcie pisania wniosków itd. Liczę na wskazówki, które pozwolą na pozytywne ich rozpatrzenie. Jeśli macie doświadczenie to napiszcie - może być na priv. Dzięki!
Mam Armand Prospector - polski sprzęt :) Póki co chodziłem po działce, bo pierwszy raz miałem go w ręku. Teraz piszę wnioski, ale teren jaki mnie interesuje jest ponoć ciężki, bo WKZ odrzuca wszystkie wnioski, ze względu na "brak planu archeologicznego" terenu, czy coś takiego. Powiedział mi to facet z nadleśnictwa. Myślę o lasach pod Włocławkiem w stronę Gostynina. Podobno na pole rolnika dają od ręki pozwolenia, ale do lasu już nie... Jak to u Ciebie wygląda?