@trojanman, faktycznie, teraz widzę. Wczoraj w nocy mi umknęło jakoś, bo myślałem, ze to część dyskusji z kimś. Ale mleko się rozlało. Zobaczymy co mi przyjdzie. Najwyżej w wyślę do PL i wystawie na olx
Nie wiem czy to "cywil". Napy Scovill, zamek w stójce YKK. Wygląda raczej na kontrakt z lat '80... Niech ktoś bardziej doświadczony mnie poprawi jak się mylę :-)
W takim razie jeżeli rzeczywiście cywil to bardzo porządnie wykonany i producent nie żałował na "podzespołach". Natomiast jeżeli jednak kontrakt to mogła to być dość rzadko spotykana rzecz. Błąd produkcyjny lub celowy zabieg. Dżonowi zabrakło na linii standardowej tkaniny i dał co miał "pod ręką". Chociaż z drugiej strony takie rzeczy w kontraktach powinny być niedopuszczalne... Reasumując, tak czy siak ciekawa kurtka :-)
Xlov: Jeśli szuka Pan zielonej kurtki M-65 kontraktowej na osobę szczupłą i o słusznym wzroście (193), to odpowiednia będzie kurtka medium-long lub large-long (używa Pan określenia "w miarę szczupły") (medium: obwód w klatce piersiowej od 94 do 104 cm, large: obwód w klatce piersiowej od 104 do 114 cm, long - długość kurtki odpowiednia dla wzrostu 180-190). Mój znajomy: smukły i wysoki (193-195) nosi Alphę medium-long i wygląda w niej świetnie. Kurtek kontraktowych M-65 OG-107 (zielonych) o długości x-long nie produkowano.
Xlov- masz taki wzrost jak ja. Wszystko zależy od tego ile masz w klacie i ramionach - jeśli jesteś raczej szczuplejszej budowy - wystarczy Medium Long. Przy większych gabarytach idealna będzie Large Long. Medium to ok. 120 cm w klacie, dla large to 10 cm więcej.
Wersji na długość X-Long nie ma, ale mi osobiście nie wydaje się aby była potrzebna, no chyba, że toś jest ponad 2 m drągalem.
Cześć, temat trudny, ale spróbuję - czy ktoś ma kurtkę M51 w rozmiarze small short z lat '50 i chciałby się zamienić na M51 w rozmiarze medium short? Najlepiej z dedykowaną podpinką, bo moja ją posiada. Ktoś, coś? Może znacie źródło gdzie taki temat można ugryźć? Dodam, że kurtak jaką mam jest w stanie bardzo dobrym.
Facet ma do wyboru first class mail int do Polski ;) wychodzi 900zł... jak dla mnie trochę za daleko jednak :P Jeszcze się trafi kurtka, to nie wyścig :)
Sam wysyłam regularnie do Australii, ale trochę szybciej dopływają moje towary. Powinni zastosować opcję "przesyłki kapitańskiej" na wzór "konduktorskiej" ;)
Pytam tylko wtedy kiedy chcesz ją sprzedać. A Ty uparcie nie podajesz najważniejszej informacji przy sprzedaży. Poza tym pyta mając nadzieję, że cena się zmieniła.
Sprzedam kurtkę M65 kolor oliwka w rozmiarze SMAL SHORT nr kontraktu DLA100-78-C-0378 producent SO-SEW STYLES INC. Do zestawu dorzucam liner nr kontraktu DSA100-75-C-0455. Komplet w bardzo dobrym stanie, kolor żywy, brak przetarć, zamki i napy sprawne w 100%. Zainteresowanym zdjęcia i cenę wyślę na priw. Młody wyrósł i kurtka wisi od ponad 3 lat nieużywana w szafie. Szkoda bo zacna katana i może komuś jeszcze długo służyć.
To ja jestem jakiś inny czy jak ? Zawsze trzeba dopytywać o cenę ? Jak się muszę dopytywać to już mis się odechciewać kupować. A tak muszę Wam zawracać niepotrzebnie głowę.
Ze mną wszystko w porządku. Po prostu nadal Twoja cena jest za wysoka. czy to tak trudno zrozumieć ? Twoja kurtka jest warta tyle ile za nią ktoś zapłaci, a nie tyle co sobie uważasz. Z OLX nie ma kłopotu żadnego już sobie ją obejrzałem.
Cześć Wszystkim, sprzedam parkę N3B rozmiar Medium. Stan dobry - bez skaz, wszystko na swoim miejscu. Załączam link do ogłoszenia - kolor jak na zdjęciach. 285zł z wysyłką w cenie dla Was. Jeżeli ktoś chciałby odebrać osobiście to będzie upust 15zł.