~mcm Cześć Andrzej. Nowych ( mintowych ) kurtek ze srebrnymi zamkami nawet w mniejszych rozmiarach- mediun regular , medium short jest również znikoma podaż.Wyobraź sobie że dwa lata czekałem na nowego , "srebrnego " Ownbeya w medium short....to nowa rzeczywistość..
~Falkland Kupując przedmiot w US nie zapłacisz cła,ponieważ są to przedmioty niskiej wartości do których stosuje się zwolnienie z należności celnych przywozowych Możesz natomiast zapłacić podatek od towarów i usług ( podatek VAT) ,i nie ma znaczenia czy przedmiot jest używany i czy ma metkę
Czcionka na metkach wygląda podejrzanie - moim zdaniem to współczesna podróbka. Cena też jest niezła, zważywszy, że facet w ogłoszeniu sam wspomina, że nie jest pewien czy to oryginał z epoki.
Ten koleś od Alphy to się chyba zajmuje na codzień marnej klasy marketingiem, braku wiedzy i ortografii i kiepskiej orientacji w temacie. Mimo to fajna ta kurtka.
Ten John-Ownbey ma jeden napo wydarty nad zamkiem więc nie jest taka fajna. Poza tym opis jest do negocjacji ale właściciel upiera sie przy cenie wyjściowej więc opis be sensu
To nie jest wyrwany nap tylko doszyty zielony guzik do mocowania kaptura. Tak mi się przynajmniej wydaje.
A ten od lotniczej Alphy to z tą ceną chyba na głowę padł. Te kurtki chodzą po ok. 180-200 zł. Miałem taką samą i nawet za 120 zł. nikt jej nie chciał kupić. Bujałem się z nią kilka miesięcy.
kurtki lotnicze CWU to znów nie taki rarytas - nie wiem czemu właściciel tak uważa - życzę mu powodzenia w sprzedaży (chyba naiwniakowi nieobeznanemu w tematyce).