Witaj, Czcigodny Przybyszu!

Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!

In this Discussion

Powered by Vanilla
Bazarek - czyli sprzedam, kupię, zamienię, ukradnę, wymuszę, porwę, itp.
  • Jestem królem Lumpeksów w moim mieście.Jestem na każdym otwarciu(zazwyczaj godzinę przed otwarciem czekam żeby być pierwszy w kolejce).
    Pozdrwiam
  • Pokłony dla króla Lum... jakiż to gród byśmy nie naruszyli granic Waszej Wysokości, wzniecając zapewne wojnę i pożogę. ;)
  • Bydgoszcz,ale jestem raczej pokojowo nastawiony✌.Jeśli ktoś jest zainteresowany którąkolwiek z kurtek, ale nie odpowiada mu cena, proszę pisać PW.Jestem skory do negocjacji.
  • Kupię MA1 od Alphy oryginalną made in USA. Zieloną lub Czarną z pomarańczowym środkiem. Rozmiar L lub XL. Pozdrawiam! :)
  • do sprzedania
    M65 - So Sew Styles "73
    Large Regular , stan idealny , założona kilka razy, kupiona od zaufanego sprzedawcy z forum (Lukabest)
    cena 550
    fotki mogę wysłać na maila
  • Do sprzedania
    Brytyjska termoaktywna bielizna " VEST THERMAL UNDERWEAR " w kolorze olive (długi rękaw). Kontrakt No. DC2CESL/3129. Rozmiar 92/S, stan idealny - koszulka nowa nieużywana. Cena 30 PLN plus koszty wysyłki
  • Kupię bluzę TCU "sajgonkę" M/R, w stanie nowa, idealny, mint
  • Hello

Witam ponownie, panowie posiadam kilka kurek w stanie magazynowym, alpha'78 oliwka, alpha oliwka 84, golden woodland 84 w rozmiarze small regular, z chęcią zamienię je na rozmiar medium regular w mint condition oczywiście, trochę mi się urosło
  • A nie chcesz sprzedać którejś z nich ?
  • Kupie koszule m51 w rozmiarze s badz m?
  • Czy ma ktoś zalegający gdzieś w szafie pokrowiec na hełm M1 Mitchell (Nam era), w stanie przynajmniej dobrym+, którego byłby skłonny się pozbyć za rozsądne pieniądze?
    Trafił mi się ładny egzemplarz M1 z epoki, niestety łysy ;-)
  • Witka!
    Sprzedam:
    *Belt indivdual eqipment, size L, SPO100-03-DEA59, nowy -60 pln
    *Shirt, flyer's, hot weather, fire resistant  OG-106, cotract no.6064-72, DPSC, DIR OF MFG, size large short, stan; -5/+4, ładnie obszyta (4 naszywki) -70pln
    *GAITERS GS (stuptupy brytyjskie, oliwka) NSN 8440-99-978-9880, size standad/long, nowe-60pln
    *spodnie gore-tex, francuskie, kamuflaż CCE, rozmiar MEDIUM+/-, (dokładny rozmiar na emilu), nowe-100pln
    *Smock combat DPM, size 180/112 (wersja z małą kieszonką z flagą na lewym ramieniu, taką na zapalniczkę BIC), stan -5, 60pln
    *PARKA, EXTREME COLD WEATHER, DLA100-83-C-0441, CARBON HILL MFG. CO.,INC size medium+ podpinka DSA100-74-C-9404 WINFIELD MFG. CO., INC+kaptur DLA100-82-C-0915 FAISON MFG.CO., INC  czyli kompletna parka M65, całość nowa-470pln

Dobrze by było, aby chociaż jedno zdjęcie było zamieszczone do przedmiotu.
    Fotki na emila, przy zakupie 2 rzeczy i więcej możemy negocjować kwoty(lub jakiś gratis dodatkowo), kontakt: ondraszek68@interia.pl,lub 506 868715

• Panowie!
    Ceny spadają:
    -shirt flyer's ---50pln,
    -gaiters---------50pln,
    -spodnie gore-tex----80pln,
    -parka------------------420pln,
    -futro z daszkiem do parki ECWCS woodland nowe---40pln
    do w/w cen trzeba dodać koszt wysyłki, kontakt j.w.
    pozdrawiam

p.s.
    tak spoza klimatów militarnych mam też do sprzedania płaszcz o klasycznym kroju, w kolorze brązowym, z cielęcej skóry, produkt polski- firma Renifer ze Świdnicy dla osoby o wzroście minimum 180cm w cenie 150pln

• Czołem,

Sprzedam Alphę M65 w rozmiarze SR - Made in USA, zamki Scovill. Używana, w stanie tip top - żadnych skaz. Do kurtki podpinka kontraktowa.

Cena jaka mnie interesuje to 200zł, plus przesyłka - w Łodzi możliwy odbiór osobisty.

image
    image
  • Witam!
    Jak na giełdzie, jeszcze jeden spadek z postu powyżej :
    -kompletna parka M65>380.-
    -płaszcz>100.-
    +koszt wysyłki, zdjęcia,kontakt,zasady j. w.
    Pozdrawiam
    p.s.
    do obejrzenia w Krakowie
  • Jaki płaszcz ?
  • A jak w opisie z 17.06,polski producent etc>patrz wyżej,przy moim wzroście 176cm sięga mi do połowy łydki,a rękawy do połowy dłoni. Sądzę, że byłby lepszy dla kogoś wyższego. Skórzany, że skóry cielęcej, kolor brąz (taka kawa zlamana lekko śmietanką ;) )no ładny.
  • Bardzo przyzwoite ceny :)>-
  • Sprzedam wystawianą jakiś czas temu parkę kanadyjską za 200 zł
  • Jakby co, Alpha SR już nieaktualna.

Natomiast, kupię oliwkową kurtkę M65 w rozmiarze MS - może być "plastikowa". Chętnie w stanie jak najmniej używanym. Interesuje mnie cena w okolicach 300zł.

Ktoś, coś?
  • Cześć
    zrobiłem porządek w szafie bo już się nie domykała i wystawiłem kilka fantów na alledrogo, jakby coś Wam wpadło w oko to proszę o wiadomość na priw to dla użytkowników forum będą jakieś zniżki ;)

Pozdro

• Ceny z kosmosu

• Ja bym powiedział, że z innego układu słonecznego.
  • Ok. Uznam to za radę i obniżę. Fakt, że nie używane
  • Teraz cena 2-óch pierwszych kontraktowych jest w porządku... To są oryginały. Pasuje ta propozycja?
  • Moim zdaniem cena za obie kurtki powinna wynosić tyle ile sobie życzysz za jednego woodlanda. Gdyby to były rozmiary bardziej poszukiwane to za obie naraz mogłaby być wyższa o 100-150 zł. Ale ... kurtka warta jest tyle ile ktoś jest skłonny zapłacić więc może i ktoś się skusi :)
  • A gdybym za obie chciała 460, targiem "spotkajmy się w połowie" z szalą na Twoją stronę, skusiłbyś się:) Lub ktoś z Twoich znajomych...
  • Ja bym się skusił gdyby to był mój rozmiar. Ten rozmiar jest na dorastającego chłopaka (czyli kupuje się na 1-2 sezony) lub na drobną kobietę - więc nie tak łatwo znaleźć fankę takich kurtek. Taaak.... za Large Short dałbym tyle gdybym chciał na szybko skompletować "kolekcję" ale wiem że można ustrzelić naprawdę dobre okazje - za swojego woodlanda w bardzo dobrym stanie zapłaciłem wraz z przesyłką 70pln, no ale to był fart.
  • Ok. Nie zapominaj, że nie wszyscy mężczyźni są wysocy. Na mojego przyjaciela są dobre. Ma już takie same. Nie niszczą się, chodzi i chodzi... i te nowe  sprzedaje, po co mają leżeć. Dużą mam tylko M 51 Bomboogie, szaro stalowa XXL, w klatce 126 cm, jest raczej elegancka :) 
  • I to jest męski rozmiar
  • Hahahah, dobrze poniosło panią, z cenami
    :))
  • Nie ha, ha, bo sprzedaję za bezcen żeby nie leżały. Taka sama z paragonem kosztuje 1000, proszę sprawdzić.
    Teraz cena jest taka i chyba taniej się nie da...
    200 z kawałkiem zł za kurtkę kontraktową nową, rzeczywiście śmiechu warte...
  • teraz ceny są OK, ale za 1000 zł to nawet arabski szejk by się nie połasił...
  • Ceny dobre, ale rozmiar ... Wątpię żeby te kurtki szybko się sprzedały. Ale do odważnych świat należy.
  • Mam do sprzedania spodnie brytolskie stary wzór chyba okres wojny o Falklandy .
    Szerokość w pasie 50 cm
    długość nogawki mierzona z boku 97 cm
    Oddam za 30 zł

image
    image
  • Mam jeszcze kilka rzeczy, odezwę się
  • Taniej,czyli nowa zanęta (tak wędkarsko):
    -kompletna parka M65 (patrz>kilka postów wyżej)...350pln
    -kurtka austriacka, rozmiar 104/108 III-IV...50pln........................nowa;prana 1x po zakupie celem pozbycia się kurzu
    -spodnie francuskie goretex, kamuflaż CCE...50pln....................j.w.
    -spodnie DPM ARCTIC WINDPROOF 180 wzrost 96 (max) pas;...50pln...j.w.
    - stuptupy brytyjskie, oliwkowe, nowe, rozmiar M/L...30pln
    Fotki, info, pytania na emila: ondraszek68@interia.pl lub 506 868 715
    Dla kupujących więcej niż jedną rzecz : rabacik

• Witam. Mam do sprzedania kontraktową bluzę BDU 3 desert small short
    http://allegro.pl/bluza-kontraktowa-bdu-kolor-3-desert-small-short-i6947731587.html
    Może kogoś zainteresuje
  • Cena z kosmosu ponownie.
  • spodnie M65 Winfield '76 , Large Regular
    stan idealny , nie prane , kupione jako nowe , założone kilka razy
    fotki  przesyłam na maila
  • Zaktualizowana lista sprzedawanych przedmiotów i z promocyjnymi cenami :)
    Dodam że kurtki m65 i smock  są jak nowe , M50 jest w rozmiarze bliższym medium short ( w klacie szerokość 58 cm)

polecam 
  • kurtka m65 ' 73 so - sew stan idealny L-R założona kilka razy , kupiona jako mint
    fotki na maila
  • Cena ?
  • To sekret? :)
  • nie, ale po co mają się pojawić kulawe komentarze ?
    jak jesteś zainteresowany kupnem to się dowiesz :-)

• Cena jest jednym z elementów oferty sprzedaży które decydują czy ktoś będzie lub nie będzie zainteresowany.