Witam(witać może gospodarz, Ty jesteś tu gościem - unikamy takiej formy) Ma ktoś na sprzedaż kurtkę m65 w stanie mint lub bardzo dobrym?Cena maks... to 230-240zł . Kurtka ma mieć rozmiar medium-long?
I znowu to samo żądamuprzejmie proszę o odpowiedź na moje pytanie, która ma być rzeczowa i na temat a odpisujesz mi jakieś coś.Nie stosujesz się do regulaminu Falkland, aha moje pytanie brzmi nadal: czy ktoś sprzedaje m65 w rozmiarze medium long w stanie mint?
Wow :) Naprawdę myślisz, że możesz czegoś żądać ? A na jakiej to podstawie zapytam się uprzejmie ? Zapłaciłeś za to, czy może bazujesz na szacunku jakim dażą Cię inni użytkownicy tego forum ? :) Tutaj każdy piszę, jeśli zechce napisać, a nie dlatego że musi, lub ktoś mu każe.
Jak mówiłem skończmy to . Od was w szczególności oczekuje odpowiedzi na moje pytania i tylko tyle nie prowokujcie mnie i tyle .Najlepiej byłoby żebyśmy się unikali ale tak sie nie da, nie ingerujmywciągajmy w to Blatia dajmy mu już spokój.Człowiek tez ma swoje życie, zrozumcie!
Blatio prosi o stosowanie się do zasad pisowni polskiej, interpunkcji, itp. Poza tym na privie prosił o kulturę i powstrzymanie się od okazywania emocji.
Witam serdecznie Wszystkich jako nowy uczestnik fora i użytkownik M65. Moją obecność w tym wątku jest spowodowaną chęcią nabycia czapki zimowej Jeep Cap 100% wełny amerykańskiej. Jeśli ktoś ma na zbyciu nową lub prawie nową chętnie zakupię.
M65 Medium Long są w niezłych cenach oraz "nowe" na zagranicznym ebay'u. Przesyłka na terenie danego kraju często darmowa, a za granicę "w cenie kurtki" + opłata importowa z USA. Najlepiej mieć kogo kto Ci ją przywiezie...
Chciałem sobie sprawić, ale dostałem nowego, czarnego ze sklepu Helikona za 100 zł już z przesyłką... ...więc na razie szukam, tylko Heri.... ;) taa, wiem ;)
~kurtka z pierwszego linka jest mocno zmęczona:), ta z drugiego zaś to nie kontrakt...więc tak naprawdę kurtka w stanie mint lub nos to ok.100$+pozostałe koszty
Dziękuje serdecznie za radę :), Kupiłem u tego sprzedawcy. Poza tym ma inne ciekawe rzeczy. Teraz poluję na rękawiczki US Army. Widzę, że też ma więc jak zorientuje się w wymiarach to kupię. Dziękuje.
Sprzedam parkę M51 rozmiar Large wraz z podpinką z alpaki. Stan parki bardzo ddbry, wszystko działa jak należy. Podszewka od podpinki wymaga wymiany na nową. cena 350 + przesyłka. Dla zainteresowanych fotki na maila.
Witam serdecznie poszukuje spodni bdu w rozmiarze L-R woodlandy ripstop najlepiej kontrakt nowe, ktoś widział ? mam do sprzedania 2 razy założone xl regular propper woodlandy