Zaszycie to nie problem. Ja niestety potrzebuje przynajmniej 16.5x36. A przy okazji ktory z tym rozmiarów to jest kołnierzyk, a który rozmiar koszuli ?
Doktor- największe koszule to wg mojej wiedzy 17 x 34/35 (kołnierzyk 44cm, klatka 130cm, rękaw od pachy 56cm, dł. całk. 81cm). Jak widzę b.rzadko są wystawiane duże rozmiary, też takiej potrzebuję i na razie bryndza.
Parę lat temu była licytacja tej największej koszuli. Brałem w tym udział. Ostateczna cena jaką osiągnęła to było coś ok. 450-500 zł. Pamiętam że bardzo dużo osób brało udział w tej licytacji.
@panzer73 ja mam koszulę 17.5x36 i kosztowała mnie na ebay 25$. Muszę powoli się rozglądać za nastepną bo tak ja często nosiłem, że mam już prawie przetarte łokcie.
Dzisiaj przyszła do mnie parka M51. Stan idealny, tylko jedna rzecz mnie zastanawia. Dlaczego niektóre parki są robione z cienkiego materiału a niektóre prawie z drelichu :) ?
Mój jest na razie bardziej zielony niż błyszczący, cieki i szeleszczący. Dwie inne parki w romiarze Large mam z grubszego materiału który się w ogóle nie gniecie.
Ja bez problemu chodziłem w tym płaszczu i czułem się świetnie. W Warszawie często spotykam gości w podobnych płaszczach i wyglądają ok. Mam tak może to dlatego że urodziłem się dawno temu :) kiedy chodzenie w kangurce było norma a mężczyzna się ubierał jak mężczyzna :)
A co dziwnego w tym płaszczu? Wiele osób chodzi w płaszczach. Płaszcz jak płaszcz, tyle że kontraktowy. Ten płaszcz dużo lepiej się prezentuje niż szmatowata i worowata parka M65.
Mi też parka M65 podobała się do pewnego czasu. Uważałem że jest to fantastyczna kurtka. Mam nawet dwie takie parki. No ale już mi się nie podoba. Gusta się zmieniają. Dlatego też ludzie się rozwodzą :-)
@Doktor Szkoda że nieuważnie przeczyta£eś opis aukcji a podnieciłeś się ceną za ile się sprzeda£a :-) Rozpruta na plecach i poplamiona. Z resztą temat mojej został już zamknięty na + :-p
Ech trojanman czy zawsze zakładasz że ludzie nie wiedza co robią ? Oczywiście, że dokładnie przeczytałem opis do aukcji bo to ja ją wygrałem. Mi to rozdarcie nie przeszkadza, moja zona szybciutko to piknie zaceruje. Podniecać się mogą swoją żoną, ale nie kurtką.
@trojanman. Nie dogadamy się, żyjemy w innym świecie. Ja swoją najnowszą już też sprzedałem, Jednak wolę swoje parki Large niż Medium. Medium będzie miała w piątek nowego właściciela.
To nie są spodnie m51 tylko jakaś zimowa (???) nakładka na spodnie m51. Z dziurawymi przelotowymi kieszeniami, ściągana w pasie sznurkiem. To jest coś w stylu nocnych spodni do munduru 6 kolor. Tylko nocne pustynne spodnie miały sens, a to coś jest kompletnie bez sensu.
Umiem czytać :-) Ale czy spodnie M51 z podpinką to na zimę za mało? Ta szmatka coś daje, czy tylko krępuje ruchy? Żeby być konsekwentnym to te tęgie głowy powinny zrobić jeszcze taką płachetkę na parkę m51 :)) I jeśli już to te galotki powinny być białe.