Właśnie do mnie dotarła M51. Stan super, rozmiar prawie dobry ale nie przeszkadzający w normalnym noszeniu. ten akurat egzemplarz ma strasznie duże dolne kieszenie Sa takiego samego rozmiaru jak w mojej L/R.
gwoli ścisłości. Chodzi mi o dolne kieszenie,a nie górne. Górne sa pewnie zawsze takie same. Jak wrócę do domu to zmierzę trzy kurtki z trzech rozmiarach. Kieszenie dolne w mojej M/R są tak duże że zachodzą za szef po bokach, tak samo jak w L/R.
~Ziomek _z_lasu Poogladałem kilka kurtek M51 ,które mam w tej chwili -od small regular ,przez medium do large long-kieszenie sa tej samej wielkości i wszystkie zachodzą poza szew na boku...
do tych kieszeni w emkach żołnierze wkładali przecież magazynki z nabojami do karabinków - a te jak wiadomo są tej samej wielkości więc kieszenie nie mogły być różne. Przynajmniej takie było ich pierwotne przeznaczenie. Ja w nich amunicji rzecz jasna nie noszę, ale bardzo sobie chwalę ich "miechowatość/workowatość" - tam po prostu wszystko się mieści i dlatego emki są takie fajne.
Blatio, gdyby to byla M65 to bym wziął od ręki z pewną korzyścią dla Ciebie ale w M51 ten garniturowy kołnierz mi qrde nie leży...Pomalutku patrzę za dobrym kontraktem M65, najlepiej mint albo taki trochę ponoszony mint z pierwszej ręki. Nie spieszy mi się, ale jak znajdę dobrą ofertę to biorę jak rybka na apetyczną przynętę. Miara to wlaśnie M-R.
Witam, Posiadam do sprzedaży koszule wełnianą M51 SHIRT FIELD OLIVE GREEN 108 w rozmiarze MEDIUM w stanie IDEALNYM. Zainteresowanym zdjęcia oraz cenę prześlę na priv. Pozdrawiam Michał
Witam, sprzedam wojskowy transportowy worek US, stan IDEAŁ, mocny wytrzymały brezent, wymiary worka: wysokość 91 cm, przekątna podstawy worka 32 cm, długość podstawy worka 25 cm, cena 80 zł z wysyłką, zapraszam do kupna, w sprawie pytań tel. 790 888 165
Witam, sprzedam praktycznie nieużywaną koszulę garnizonową US, obwód pod pachami 106 cm, długość z tyłu 73 cm, cena 30 zł z wysyłką, zapraszam do kupna, w sprawie pytań tel. 790 888 165
Witam, jest ktoś w posiadaniu zbędnego kaptura do parki m65 który oddałby w dobre ręce? Produkt powinien być w dobrym stanie i cechować się niską ceną :D