Witaj, Czcigodny Przybyszu!

Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!

In this Discussion

Powered by Vanilla
ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE I NIE TYLKO.....
  • Wszystkiego, co najlepsze.
    Rodzinnego ciepła, zdrowia oraz sukcesów na każdej płaszczyźnie. Wspaniałych i
    udanych spotkań
    przy wigilijnym stole, oraz wszelkiej pomyślności w Nowym, 2014
    roku!
    Niech radość i nadzieja wypełni Wasze serca
    na cały, następny rok.

image

• W dzień Bożego Narodzenia,niech się spełnią Twe życzenia.W Sylwestra wypij lampkę szampana za moje zdrowie i baw się do rana.Życzę spokojnych  i zdrowych świąt wszystkim na tym forum.
  • Wesołych Swiąt Bożego Narodzenia ,wielu pięknych kontraktów m51 oraz m65 we wszystkich rozmiarach , pod choinką i wżyciu codziennym - Wszystkim Kolegom światła w kolorze olive green - pozdrawiam
  • Wesołych Zdrowych i Radosnych Świąt wszystkim :)

• Radosnych świąt Bożego Narodzenia, niezapomnianych chwil spędzonych
    z bliskimi przy choince, spokoju oraz zdrowia, a w Nowym Roku wszelkiej pomyślności i wielu sukcesów osobistych i zawodowych życzę wszystkim.
  • Oby magia Bożego Narodzenia przetrwała w nas jak najdłużej. Wesołych Świąt!!!
  • Wesołych ,spokojnych i rodzinnych świąt ,i pomyślności w nadchodzącym 2014 roku i obfitości w M-kach dla wszystkich.
    image

:)

• Wesołych świąt!!!
    U mnie jeden synek więcej :)

:)>-
  • Gratulacje !!!!!! :)
  • Wszystkiego najlepszego Ziomku ! ! ! :)

image

• To piękny prezencik na święta :D

• Dzięki i pozdrawiam :)
  • Gratulacje ziomek!

No i Wesołych Świąt jeszcze trwających wszystkim!
  • Mało już zostało Starego przed nami, więc to dobra pora, by życzyć wszystkim forumowiczom pomyślności w Nowym! :)
  • Ja również składam wszystkim członkom tego forum najserdeczniejsze życzenia - pogody ducha, zrealizowania marzeń no i przede wszystkim zdrowia w nowym roku 2014:)
  • Zdrowia !!

• Życzę wszystkim smacznego jajka, oraz mokrego dyngusa ;-)

image

• Witam,
    Również dołączam się do życzeń Faklanda.
    Dla wszystkich kolegów z forum wszystkiego co najlepsze z okazji świąt WIELKANOCNYCH!!!
  • Smacznego jajeczka Panowie
  • Wesołych i szczęśliwych świąt

• Również i ode mnie wszystkiego dobrego na te Święta :)
  • Życzę zdrowia,spełnienia marzeń,spokoju na Boże Narodzenie i Nowy Rok dla wszystkich użytkowników .
  • Wszystkiego najlepszego i szczęśliwego Nowego Roku!

(*)
  • Zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt oraz szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku 2015.
  • Wszystkim forumowiczom i nie tylko zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia!
  • W imieniu Administracji Forum życzę wszystkim zdrowych, wesołych i pogodnych świąt, oczywiście oliwkowych, ale patrząc na pogodę - także przynajmniej choć trochę białych i mroźnych. Niech nasze podpinki do M65 choć trochę się przewietrzą i zaznają jakiegoś mroziku jeszcze w tym roku ;)
    Wszystkiego dobrego wszystkim Forumowiczom! :D

• Również się do życzeń podpinam ;)

• ..... jak i ja NAJLEPSZEGO na Święta Bożego Narodzenia oraz pomyślności w Nowym Roku dla Was oraz najbliższym.
  • Wesołych Świąt i Szczęścia w Nowym Roku!!!

• Wszystkiego Najlepszego Panowie ! ;-)

image
  • Wszystkiego najlepszego w te święta i wielu zielonych emek w nowym roku.

• Wesołych Świąt !  :-)

image
  • Wszystkiego dobrego panowie.
  • Spokojnych Rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy oraz mokrego Poniedziałku i niech was wasze damy pocaluja przy jajeczkach
    ;))
  • Radości, pogodności i szczęśliwości Panowie wiara...
  • Zdrowych i pełnych radości świat Wielkanocnych dla Was oraz Waszych rodzinwych.
  • Spokojnych Rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy oraz mokrego Poniedziałku :) i wesołego zająca ;)
  • Życzę Wszystkim radosnych i błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkich łask od nowonarodzonego Chrystusa w przyszłym roku!
  • Również przyłączam się do życzeń. Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wszystkiego co najlepsze dla Was oraz Waszych rodzin.
  • Wszystkiego Najlepszego :)
  • Wszystkiego dobrego wszystkim Forumowiczom życzenia ode mnie jak i administracji forum.
  • Panowie wszystkiego dobrego i emkowego w Nowym roku życzenia ode mnie jak i administracji forum. 

• Panowie, dziś Wigilia AD. 2016. Przed laty, było to po zamachu na WTC, a
    więc w roku 2001, narysowałem wnuczkowi obrazek przedstawiający Małego
    Jesusa, Matkę Boską i Świętego Józefa jako bezdomnych w Central Parku w
    Nowym Jorku. Chłopca rozweselał strażak nowojorski, kręcący piruety na
    ślizgawce. Święty Józef ubrany był w zieloną emkę. Myślę, że to
    fantastyczne, że nasza kurtka osłania ciała bezdomnych, biednych,
    potrzebujących pomocy, na całym świecie. W każdym razie życzę Panom radosnych Świąt Bożego
    Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku.
  • Zdrowych i wesołych Świąt i Szcześliwego Nowego Roku!

• Ja także życzę wszystkim emkowcom Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!
  • Zdrowych Pogodnych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia a także spełnienia wszystkich marzeń w nadchodzącym 2017 roku dla wszystkich forumowiczów.
  • W imieniu swoim i Administracji Forum, życzę Wam wszystkim, Drodzy M-kowicze i pozostali Czytelnicy, aby te święta były dla Was czasem spokoju, odpoczynku, radości i wypoczynku. Niech Wam pod choinką będzie się zieleniło oliwkowo, woodlandowo, desertowo i jak tam jeszcze chcecie.
    Zdrowych i radosnych świąt! :D
  • Wesołego karpia ;)
  • Wszystkiego co najlepsze z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla Was oraz rodzin.
    Pozdrawiam
    Michał