z tym 51 to coś pomyliłem .nie ma takiej wartości ;-) Gr.160/170-105 Gr.Nr.4 szerokość w klatce po zewnetrznej stronie kurtki to 62-63cm fotki mogę podesłać na maila
C prawda to jenot a nie sztuczne futerko, ale i tak jest drogo. Ja taki kaptur razem z parka M51 kupiłem za mnie niz 200 od forumowicza :) i to był dobry zakup.
Ta Twoja to prawdziwa okazja. Mnie powstrzymywało przed zakupem kontraktu N3B obawa przed złym doborem rozmiaru. Są jakieś dziwne różnice w proporcjach choćby na przykładzie ostatnich linków: ta ostatnia rozmiaru Medium jest dużo dłuższa niż ta okazyjna która jest rozmiaru Large, przy czym pozostałe wymiary są porównywalne. Śledząc swego czasu oferty z tymi kurtkami miałem wrazenie bałaganu rozmiarowego a przynajmniej braku konsekwencji. Moze sytuacja byłaby klarowna gdyby były wprowadzone oznaczenia dwuwymiarowe jak w typowych emkach.
Tak samo mam ze spodniami M51/M65 miałem dwie pary spodni M/R w jednej parze ledwie się wbijam, a w drugie są sam raz. Kupiłem następnie M/R TCU i też są nieco za małe.
do sprzedania !!!!!!!!! Parka N-3B rozmiar M kontrakt - DLA-100-78-C-0957 LANCER CLOTHING CORPORATION stan perfekcyjny jak na swoje 37 lat oferty ,zapytania na pw .fotki mogę podesłać na maila
już kiedyś polecałem :-) M65 large regular , So-Sew Styles .kontrakt '73 podpinka Guida Clothing '82 kurtka mint cena 700 zł zainteresowanym fotki prześlę na maila
wiam. sprzedam kurtke bundeswehre z podpinka na zime w stanie idelnym. Rozmiar M. Kurtka jak juz pisalem jest w stane idealnym,nowa nie uzywana. wszelkie info na telefon 667082081,lub na maila astaszczak79@gmail.com. Zdjecia zainteresowanym wysylam na maila.
Ja Cię nie chcę martwić ale identyczną parkę w stanie idealnym wylicytowałem właśnie za 31zł a inna, też nówka, wisi na olx w cenie 80zł już od pół roku. Chyba jest przesyt na rynku...