Popatrz taki zbieg okoliczności z tą kurtką. Młody zadowolony bo sprzedałeś fajną kapotę, ale też muszę pomału szukać dla niego small regular :-) Pozdrawiam
Poczekaj z gratulacjami jak sprawdzę czy rozmiar jest dobry :) Chociaż skoro kurtki M/L są względnie dobre to płaszcz tym bardziej bo z zasady powinien byc duzo lużniejszy.
Lazar - zapomnij, że ta N3-B pójdzie choćby w okolicy 200zł, raczej x2 albo i więcej, szczególnie, że to Large (mam takową tylko starszą i kosztowała mnie o wiele więcej).
n3b z pierwszego postu ma uszkodzony pasek od kaptura.to już któreś podejście sprzedającego.do niedawna wisiała ta kapota na olx za 250.jeżeli komuś nie przeszkadza ta wada i zależy na czasie może atakować (nie moja i nie mam z nią nic wspólnego).ot takie info bo sam o niej myślalem ale sprzedający odpowiedział mi że poniżej 250 nie mamy o czym rozmawiać.jak widaćzmienił zdanie :-)
Lazar dzięki za linka z płaszczem. Właśnie go testuje i jest ok. Gdyby był Large to można by w nich chodzić nawet w zimę z swetrem pod spodem. teraz zmieszczę pod niego tylko Utility Shirta.
b.dobra cena Doktor. Tylko, że N3-B jest na niskie temparatury, przy 7-10C nie ma sensu jej nosić. Sam pamiętam jak ją miałem na grzbiecie przy takiej pogodzie - za gorąco.
Ale jak sie zrobi <0C - wtedy sprawdza się idealnie.
-10 to wartosc bewględna, ale poczucie zimna to wartość subiektywna. Moja żona już teraz chodzi w dwóch grubych swetrach, więc wszystko zalęzy kto to nosi.
No właśnie co kto lubi :) Nawet jak założe ją dwa razy do roku a będzie mi ciepło to będzie super. Ja zresztą często musze wybiegac psa na polu i wtedy taka kurtka to skarb.
Już się nie mogę doczekać. Tylko nie wiem czy ona jest zielona czy szaroniebieska ? Co do paska to można przyszyć od innej parki, ale to rozdzarcie nie przeszkadza w użyciu tego paska.
zgadza się, parki N3-B mają kolor "sage green 1509" i nie jest on taki jak w emkach (bardziej wpada w niebieskawy, choć tak naprawdę trudno opisać w słowach ten odcień - niemniej jednak jest to bardzo ciekawa kolorystyka).
Właśnie dotarła do mnie moja N3B :) jest super i kolor ma bardzo ładny i nie jest błyszcząca jak np. Helikony. Cieplutka faktycznie jest. Teraz to tylko w podkoszulku bo inaczej zaraz jest za gorąco. Mogła by byc tylko o numer większa, bo ciutenkie jest za mała w ramionach.