Panowie, próbuję zamieścić garść zdjęć wspomnianej M65. Za ewentualne niedociągnięcia fotograficzno-edytorskie z góry przepraszam. Zdjęcia nie oddają jakości i "nowości" tej kurtki, ale zapewniam, że jest w stanie ultra mint - absolutnie nieużywanym.
Poniżej linki do zdjęć tego kombinezonu drelichowego - rozmiar 46L (dla mnie ogromny) ;-)
Sorry, trochę mnie poniosło z tą łodzią podwodną (tak wysokich ludzi to tam nie biorą), ale generalnie nazwany jest "Coveralls, man's (shipboard)" - jakby nie patrzył do pracy na statku, może niekoniecznie w submarine ;-)
Nosił go niejaki Atkinson. Drelich wygląda na delikatnie używany, ale nie złachany - jedyne do czego można się przyczepić to ślady po kleju na rękawach po oderwanych patch'ach (szkoda, mogły być ładne).
I to jest przykład jak wygląda kurtka w stanie magazynowym, wszystkie metki jak spod żelazka :-)... tylko cena zabija jak skryty cios wojownika Ninja (wymowa jap. nindzio , nie nindża, nindzia itp)
wiadomo że cena końcowa jest najważniejsza ale w tym przypadku nie sądzę aby kurtka sprzedała się za 30$ ;-) więc jeśli cena kurtki będzie 80+62 to sprawa przybiera innego wymiaru ;-( dziwne te ceny poczty z usa, a i zauważyłem ze coraz mniej jest ofert z naliczaniem cła od razu
ta emka ripstopowa w ERDL-u to nie żaden produkt kontraktowy jak pisze sprzedający tylko wypust komercyjny, ale to tak rzadki i unikatowy model, że gdyby był dostępny w rozm. L-R lub L-L brałbym w ciemno.
Ten suwak wisi na aukcji już parę miesięcy. Na początku myślałem że to rarytas który błyskawicznie się sprzeda, ale po czasie okazało się jednak że nie ma chętnych do zakupu.
Jakby była w moim rozmiarze to wziąłbym ją bez wahania za te 289 zł. Po co się licytować? Zawsze jest ryzyko przegrania licytacji, a kurtka nawet w opcji "kup teraz" jest dosyć atrakcyjną ofertą.