Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!
No to się chyba źle zrozumieliśmy. W linku który podajesz jest mowa o żołnierzach zawodowych. A ja miałem na myśli żołnierzy z czasów przymusowej służby wojskowej. Wtedy mundur w kamuflażu "puma" był nagminnie widoczny na ulicach różnych miast. Moi kumple jeszcze się załapali na ten kamuflaż. Bo potem weszła "pantera" Pamiętam nawet jak się z nimi widywałem kiedy przyjeżdżali na przepustkę. A do tego szalo-kominiarka szeregowca i grafitowy beret wojsk powietrznych. A potem jak weszła "pantera" to było tak samo. Żołnierze na przepustkach łazili w tym gdzie tylko chcieli. Więc dobrze pamiętam :P
No bo my jesteśmy cywilami i myślimy najczęściej w cywilny, a nie wojskowy sposób. Przynajmniej ja. Zresztą nawet powstał wątek dotyczący przeróbek ubiorów wojskowych. Widocznie lubimy czasami ingerować :-) Paru z nas nie lubi nazwiska na klacie, a inni z kolei rzepu na polarze Us Army. Tak to już jest ;-)
RN Type | RN Number | Legal Name | Company Name |
---|---|---|---|
RN | 35589 | ZOLTAN | ZOLTAN |