Witaj, Czcigodny Przybyszu!

Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!

In this Discussion

Powered by Vanilla
Bazarek - czyli sprzedam, kupię, zamienię, ukradnę, wymuszę, porwę, itp.
  • Fakt, uzyskana cena z punktu widzenia sprzedającego zapewne nie jest powalająca ale kupujący zapewne skacze z radości bo z tego co widać  na zdjęciach to emka jest w stanie bardzo dobrym.
  • No tak. Kiedy jeden płacze, to drugi się raduje. Musi być jakaś równowaga emocjonalna na tym świecie.
  • Jedynym pocieszeniem jest to, że to nie był kontrakt.
  • Mam ma zbyciu spodnie SFU Helikon. Rozmiar LR. Uzywane po miescie w stanie bdb-/db+
    Kolor Coyote. Ripstop
    Dla mnie jednak za duze. Moge sie tez wymienic na spodnie MR obojetnie jakiego kroju :).
  • ~mrfreeze

Jeśli byłby to kontrakt, to na licytacji byłaby zajadła walka jak w sforze dzikich wygłodniałych psów. Biedni ludzie, czasem się upodabniają do biednych zwierząt... Wystarczy tylko rzucić odpowiednie hasło, wystarczy tylko zagrać na ich psychice.
  • Poszukuję naszywki naramiennej z Vietnamu, może być kopia to nieistotne ale ważne żeby miała co najmniej 10cm wysokości. Jeśli miałby ktoś z kolegów takową na zbyciu to poproszę o wiadomość na priv  Pozdr.
  • A musi być akurat z Wietnamu? Nie może być z Korei? Bo ta ma wymiary: 10 cm. x 8.5 cm.
  • Dzięki Falkland, naturalnie że może być, nawet lepiej że z Korei tylko czy napewno ona ma taki wymiar o jakim piszesz?
  • Jeśli moja ma tyle, to ta też powinna. Tyle, że naszywka zwęża się ku dołowi tak jak to widać na fotce. To jest jedna z najładniejszych i największych naszywek. Jedynie naszywka 1 Dywizji Kawalerii jest większa.
  • Poszukuję kaptura z wilkiem do M51
  • Jeśli by kto chciał. Sprawdzona, bo moja:

http://allegro.pl/show_item.php?item=4337736797
  • Sprzedam kontraktową koszulę TCU, stan idealny, magazynowy, nówka sztuka, rozmiar MR. Zdjęcia i szczegóły dla zainteresowanych.
  • Witam, jestem zainteresowany kupnem kaptura do parki M-51, może być nieobszyty (bez futra) jeśli ma ktoś na zbyciu w rozsądnej cenie to proszę o wiadomość na priv. Pozdrawiam
  • Mam do sprzedania nowe kontraktowe bluzy BDU 6 color Medium-Regular,bluzy BDU 3 color  M-R,L-R,nowe spodnie BDU 6 color ,rozmiar Small-Regular,nowe spodnie BDU 3 color Small-Xlong,small-short,Spodnie m65 oliwkow Small-short,Spodnie ACU (różne rozmiary),nowe ,firmy MFH. Flyersy MA1 firmy MFH oliwkowe,Small i medium.Oprócz tego posiadam nakolanniki i nałokietniki.Do kazdej zakupionej rzeczy dorzucę bluzę bundeswehr flectarn gratis:)Pozbywam się tego wszystkiego.Ceny są ruchome:)Taniej niż na allegro.Propozycje nowe proszę na priw.
  • Sprzedam nową kontrakt owa M-65 DCU.
    Producent Golden 1989
    Rozmiar MR.
  • Dorzucam;
    Smock Pretorian od Miwo Praszka w MC.
    Pierwszy wypust bez naszytych kieszeni na "dupie"
    Rozm. L. STAN BDB

POLAR 300 Polartec ECWCS.
    Kuoiony jako nowy, noszony sporadycznie jeden zimowy sezon . Czesto gęsto noszony samodzielnie przez specjalsow w A-ganie.
    Mogę sie na cos wymienić :)
  • Monter Vitka!
    Chyba wysłałem Ci wiadomość, tak mi się przynajmniej wydaje...
    :-/
  • kupię m65 LR olive i m51 SR
  • Zamienię nową, stan magazynowy kurtkę m65 w rozmiarze MR na MS niekoniecznie nową. Moja to Golden DLA100-84-C-0292.
  • Już nieaktualne :-)
  • Kupie ecwcs S-R albo S-S w dobrym stanie !
  • Być może komuś z kolegów zalega w szafie już niepotrzebny kaptur do parki M-51? Jeśli tak to proszę o wiadomość na priv.
  • Przytulę używkę M65 SL (najlepiej Olive, chociaż Woodland też w kręgu zainteresowań), w dobrym stanie rzecz jasna.
  • Mam do sprzedania kurtkę pilota B3 rozmiar XL. Na mnie niestety okazała sie trochę za duża a szkoda mi ją przerabiać - może któryś z kolegów będzie zadowolony.  Kożuszek w bardzo dobrym stanie bez najmniejszych przetarć, rozdarć, futro jasne, czyste, nie zmechacone. Jest to kopia szyta przez firmę TEODEM, sprzedaję za tyle ile zapłaciłem.

Wymiar, zdjęcia oraz cena (wydaje mi się atrakcyjna) na p.w.

• Sprzedam
    Spodnie BDU woodland twill stan bardzo dobry
    Spodnie  M-51 nowe
    Spodnie BDU desert 6-color stan bardzo dobry
    Bluza BDU  desert 6-color jak nowa
    Wszystko w rozmiarze M/R

• Jakie ceny spodni
  • Kupię m65 używaną lub nową , helikona lub alphy rozmiar najlepiej s ale mka też mogła by być , kolor tylko czarny.
  • Zostały tylko M 51
    Cena 130
  • Wiem, że MR to w pasie do 89cm... ale bywają i 94 a nawet 96; ile mają te M-51?
  • Trzeba mierzyć to raz, a dwa m51/65 zawsze będą szersze w pasie od BDU  ze względu na przewidzianą podpikne do nich
  • Oj tak! dokładnie taka ''sugestia'' została skierowana do Klona ("trzeba Z' mierzyć")...dlatego nadal czekam... :D
  • Spodnie m51/m65 będą szersze w biodrach od BDU, a nie w pasie. W pasie powinny być takie same.
    Bo podpinka w spodniach m51/m65 zaczyna się przecież niżej niż jest pas.
  • Jak na moje w pasie m65/BDU są szersze, odczucie mając na sobie spodnie, a nie mierząc, jak będę miał czas to pomierzę swoje.
  • Poszukuję kontraktowej kurtki m-65 w kolorze oliwkowym x-large regular w bardzo dobrym stanie, albo nowej, w rynkowej acz uczciwej cenie. Mogę poczekać nawet kilka miesięcy. Wszelkie sugestie mile widziane. Pozdrawiam.
  • M-51
    W pasie 47 cm
    Długość całkowita-109
    Długość nogawki od kroku 73 cm

• Witam
    Może któryś z kolegów ma na zbyciu podpinke do M65 w rozmiarze SS Lub SR. Chętnie odkupie.
  • Jestem zainteresowany kupnem kontraktu m65 bądź czarnej alphy w rozmiarze Small/Short w stanie bardzo dobrym , mało używanym.Kontakt pw.
  • Witam! Szukam podpinki do kurtki m65, kontraktowa Alpha, Large Short
  • serwus! posiadam do sprzedania lub wymiany kontraktowe zielone (olive) M65. rozmiar xs-regular. stan db+/bdb-.
    do wymiany na rozmiar s-regular, najlepiej też zielone.
  • Moze ktos zainteresowany  wymiana poszukuje S. imageimageimage
  • Witam, do sprzedania kurtka M-65 Olive z podpinką, plastikowy zamek YKK. Kurtka jest używana, w stanie bardzo dobrym, nie sprana. Rozmiar Medium-Regular. Długość rękawa od ramienia 63 cm, szerokość pod pachami 58 cm, długość kurtki od ramienia 73 cm. Cena 250 zł + 15 zł wysyłka, w razie pytań tel. 790 888 165.

• kurtka sprzedana
  • Kurtka m65 alpha industries nowa orginał razem z podpinką alpha rozmiar SMALL REGULAR ale jest jak zwykłe meskie M-L Wymiary "zdjęte" z kurtki rozłożonej na podłodze: - szerokość pod pachami 57 cm (114 cm) - długość rękawa mierząc od pagonu 62 cm - długość rękawa mierząc od środka 49 cm - długość rękawa mierząc od wszycia stójki 81 cm - długość kurtki mierząc z przodu po zamku do stójki 73 cm NOWA !!!

alpha do zobaczenia na aLLEGRO nr aukcji 4875661300 pozdrawiam
  • witam, mam do sprzedania M-65 oliv z podpinką, w bardzo ładnym stanie, Alpha, rocznik 1976, cena 300 zł + 15 zł wysyłka, w razie pytań tel. 790 888 165.

http://img31.otofotki.pl/obrazki/gw732_a.jpg
    http://img31.otofotki.pl/obrazki/fl721_b.jpg
    http://img31.otofotki.pl/obrazki/st488_c.jpg

Czytajcie i stosujcie się do instrukcji wklejania zdjęć http://m65.org.pl/forum/discussion/18/instrukcja-dodawania-zdjĘc#Item_1

• Sprzedam kontraktową Alphe DLA 100-80C-3302.Zamki mosiężne  SCOVILL, napy niesygnowane,brak kaptura,małe zaczepienie na lewym rękawie przez mojego psa.Rozmiar Large Short,do kurtki dorzucę kontraktową podpinkę bez metki.Cena 150+wysyłka.imageimageimageimageimage
  • @cyps69 z chęcią kupię, niestety dziś już nie będę miał dostępu do neta (praca nocą), ale jestem pod tel. całą noc - 506868715.
  • Cześć, poszukuje oliwkowej kurtki m65 w medium long za rozsądna cenę i przyzwoitym stanie. Im nowszy kontrakt tym lepiej. 
    Pozdrawiam, bart
  • Witam!
    poszukuję kontraktowych spodni M-65 rozmiar Large Regular ,olive  w stanie idealnym ,najlepiej magazynowym

Poza tym sprzedam oryginalną kurtkę m-65 Alpha industries(made in USA) ,kolor
    granatowy (to chyba wersja cywilna albo policyjna),mosiężne zamki Alpha,
    kompletna z podpinką, stan bardzo dobry ,rozmiar Large

propozycje cenowe mile widziane ;-)

• bart_2001
    masz wrzucony link do kurtki z rozmiarem jaki potrzebujesz w temacie "co ciekawego na..."