Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!
To raczej metki od kontraktów powinno się naszywać na plecy.
Bo kopia to tylko "kicz i szmira", jak to napisał jeden z naszych forumowych kolegów... ;)
Witaj:) Kurtka z linku to cywilna kopia i to najgorszego sortu ,wykonana z policottonu nie warta tych pieniędzy.Proponuję zapytać naszego forumowego kolegi o nicku Lukabest który widziałem ,że miał niedawno do sprzedania bardzo ładną kurtkę w poszukiwanym przez ciebie rozmiarze.A co do podpinki to kontraktowa nie ma ściągaczy.
Pozdrawiam
albo taka za 199 - alpha made in usa na scovilach:
http://allegro.pl/m-65-alpha-made-in-usa-small-regular-podpinka-sr-i3751078033.html
~Jechu
Jechu, nie za dużo masz tych kurtek? Przez resztę życia ich nie przechodzisz :P Ten Winfield jest taki jasny jak moja cywilna Alpha. Zatem posiadacze cywilnych Alph nie powinni się martwić kolorem swoich kurtek, bo jak widać kontrakty w takich odcieniach też były :) Najbardziej podoba mi się kolor kurtki 1 i 6. Mam parkę M65 oraz spodnie M65 w tym pięknym odcieniu ;-)
Zauważyłem też, że jesteś audiofilem oraz gitarzystą :D Dobrze służy Ci Denon?
W przypadku tego odcieniu to jest jak kameleon :) fakt te zdjęcie strasznie mocno uwydatnia ten kolor , w rzeczywistosci jest trochę bledszy i mniej turkusowy a bardziej właśnie wpada w pistację tudzież seledyn czy jak tam kto nazwie czy dostrzeże bo każdy troszke inaczej postrzega barwy ,wszystko zależy od oświetlenia ,ale fakt jest taki że mocno odbiega od orginalnego odcieniu OG107 .
Falkland tak jakby do koloru ze zdjęcia nr 2 z twojego postu dodać troche szarości :)
Diehard
Dięki ,jakoś to już zaczyna wyglądać choć na fotce jest tylko połowa kolekcji.Co do czasu to był on krutki bo zaledwie ok 6 miesięcy od kiedy z rozmiaru Large spadłem na Small i musiał wymienić całą garderobę i jakoś tak poszło że z 3 kurtek M65 zrobiło się 6 kurtek M65 w OG 107, 2 kurtki M65 w woodlandzie (trzecia jest już w drodze :D ) 1 kurtka M65 w DCU 3 kolory 1 kurtka M50 i 2 kurtki M51 i to zapewne jest powodem wkurzania się mojej małżonki :) ale cóż każdy ma swojego zajoba :) a to jeszcze nie koniec :)
Pozdro
Niewidomi też szyli emki? :-?
W takim razie już wiadomo, dlaczego zdarzały się nierówno nabite napy...