Witaj, Czcigodny Przybyszu!

Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!

In this Discussion

Powered by Vanilla
Planowane zloty
  • Jak tak patrzę na lokalizację członków forum to widzę, że dominuje południe ,więc mnie dopiero czeka wyprawa z Olsztyna w razie ewentualnego zlotu :) W 2010 byłem w Bielsko Białej na szkoleniu i jechałem PKP 11 godzin , KOSZMAR  8-X miesiąc później ponownie pojechałem już samochodem i zajęło mi to ok 6 godzin ,ale na zlot to na pewno PKP lub PKS bo powrót może być ciężki    ;)
    POZDRO
  • Witam.19.01.2013 planowany jest motoweteran-bazar w Lodzi w hali sportowej ul. Ks. Skorupki.Lódz to prawie centrum Polski,myślę ,że pasowałoby wszystkim emkowiczom.Moja taka mała sugestia.Dzięki,pozdrawiam.
  • Ja tam chyba będę bo blisko i moje klimaty (bmw sahara, jeepy, sdkfz 251D Rozi, itp)  :D
  • Nie wiem czy nie obiję się to o zlot NGTu, to może być problem ze mną Blatiem i Arucardem, kurcze no ale trza będzie coś myśleć późną zimą, bo w lutym mija nam 2 latka ;)
  • Zima to dobry termin - będzie okazja zaprezentować "live" podpinki, jenoty i parki. :D
  • grrrrrrrrrrr a ja ni mom wilca na kapuzie :(
  • Łomża się kłania. ludzie widzę,że nic nie idzie ze spotkaniem się.musim to zmienić to wzmocni nasze relacje.

• Jutro Motoweteran Bazar. Ja będę. Ubrany w smocka S'2005 DDPM i spodnie M65. Jak ktoś ma ochotę to można się spotkać na browarze jakim bo niedaleko do licznych klubów studenckich Polibudy. Aż się łezka w oku kręci na myśl ile kasy się tam wydało...
  • Ja bez studiów kupę kasy wydaje :D 
  • Może coś za jakiś miesiąc bo trzeba się przygotować i załatwić wolne w pracy.
  • Żeby było dużo czasu na przygotowania. Proponuję termin weekendu majowego. Dużo czasu, a także zawsze parę zlotów militarnych ( bunkry koło Międzyrzecza np.)
  • Z tym, że nie każdy w tym terminie może mieć wolne, np ja wiem, że na pewno nie będę miał urlopu [-(
  • Panowie, bo pań w naszym gronie ni ma ;( , zdradzać rąbek tajemnicy skąd jesteście :))
    1. ziomek_z_lasu - Kraków
    2. devil - Oświęcim
    3. jakubinho - Nowy Tomyśl
    4. Warjat - Łódź
    5. klon - Warszawa
    6. Boren - Warszawa
    7. Blatio - Gliwice
    8. Arucard - Oświęcim (pozwoliłem sobie dopisać - Blatio)
    9. Krees - Warszawa
    10. Shooter - Świdnik
    11.YANKES - Zielona Góra
    12. Duli - Kielce
    13. Intruder - Kraków
    14. Czernel - Kraków
    15. jurus - Kraków
    16. MacDermot - Legnica
    17. jechu - Olsztyn
    18. aspirant - Poznań
    19. ondraszek - Kraków
    20. Pio - Łomża
    21. ogo2 - Tomaszów Mazowieciki
    22.albatros - Wrocław
  • ~devil 

A co?

Chcesz nas odwiedzić i sprawdzić czy rzeczywiście mamy emki? I czy nie wrzucamy lewych fotek z netu? :))

• Jak mnie za sponsorujesz w przejazdach to czemu nie, myślę o jakiś mini zlotach regionalnych, wtedy nam się będzie łatwiej spotkać, posiedzieć i pogadać, co potem może usprawnić spotkanie się w szerszym gronie użytkowników, mówiąc jakiś konkretniejszy zlot gdzieś w Polsce.   
  • Można myśleć nad krajowym. Zobaczyć ile osób się w ogóle pisze na to.
  • były plany i nic nie wyszło 
  • można spróbować jeszcze raz.

• U mnie na razie lipa czasowa, jakby się kto pytał, zresztą Devil wie co i jak :D
  • Ja też się pisze na jakiś zlot :) proszę o dopisanie do listy, Wrocław.

Adnim: Proszę pisać poprawnie.
  • Tylko 21 osób jest na tym forum? :/
  • jeste za Warszawą. Mam jeszcze pytanie. Kto jest chętny pomagać osobom starszym i nepełnosprawnym? można to połączyć z naszym m 65

• W jakim sensie, co masz na myśli ?
  • Ponieważ mamy stowarzyszenie " człowiek nie wiek" można zobaczyć na necie. pomysł jesy taki, że my jako m65 możemy pisać projekty dla młodych aby uzyskać kasę z unij dla rozpowszechnienia naszej pasji. można pisać projekt np. o surwiwalu i dostaniemy kasę na ten pomysł. Musimy tylko zebrać15 osób tkóre nie przekroczyły 30 roku życia i podpisały się pod tym projektem.

Od Admina: żadnych propozycji związanych z wyciąganiem jakiejkolwiek kasy skądkolwiek w związku z forum ;)
  • Hmmm wydaje mi się, że forum jest czymś niezależnym, więc nie pójdzie na jakiś projekt bądź podobne, wątek możesz sobie wydzielić na to, ale pod żadnym względem żeby to nie było powiązane z forum.
  • Ok rozumiem. Ale spotkac się trzeba tylko kiedy i gdzie?

• Jakieś ogólnonarodowe święto, co by większość miała wolne w pracy. Jakiś zlot militarny w majówkę?
  • Mnie żadne święto nie zwalnia z pracy :( , na operacji południe w lipcu będzie okazja się spotkać, dwa panowie może się sami mniejszymi grupkami, poustawiać i fotorelacje wrzucić, albo ;) zapraszam tutaj http://ngt.pl/forum/-b-xxviii-zlot-ngt-bacowka-nad-wierchomla-8-10.03-b-,8083.html z Blatiem będziemy :P
  • Ja nie jestem zainteresowany żadnym spotkaniem. A po co mam się spotkać? Żeby oglądać suwaki i napy... :))
  • A kto ci każe być ??
  • Jeśli ktoś jest z 3miasta to z czasem można się umówić na jakieś piwo tudzież wódkę i pogadać o starych karabinach :D
  • taki fajny pomysł a tu klapa... coś przycichło, a tu pogoda pięknieje, ja jestem z Gdańska i orientuję się raczej w pomorskich miejscówkach, a z tej listy powyżej wygląda ze nikomu moje okolice nie pasują. W Kolbudach jest piękna odrestaurowana kolejka wąskotorowa, wynajęcie drezyny to jakies 300zł z tego co pamietam, kazdy zostaje błyskawicznie przeszkolony otrzymuje patent kierownika drezyny i w droge po malowniczych trasach do piły, po drodze jak się zmachamy można sobie wysiąć zrobić ognisko. Polecam też baze Hufca ZHP Sopot w Leśnej Hucie, malownicze okolice, z mojej strony dogadanie tam bezpłatnego noclegu i posiłku nie jest problemem, a jak znudzi sie nam rozmowa o kurtkach i wszelakmi sprzecie można zakrecić się za jakimis quadami, przejażdżką na koniach może jakimś paintballem lub ASG  
  • Jakby co, to przypominamy o Operacji Południe w Bielsku pod koniec lipca, co roku. Rokrocznie jesteśmy tam z Devilem, więc można nas tam spotkać :)
  • uh, krztynkę daleko jak dla mnie : (
  • Za to ty na pomorzu masz tych imprez kilka 

• Na Pomorzu imprezy sa "takie se", no chyba ze sa porządne i o nich nie wiem.
  • Hmm... zlot pojazdów w Darłowie nie jest porządny? Pytam, bo nie wiem, jeszcze nie byłem :)
    O ile kojarzę, jeszcze D-Day na Helu jest, ale tego też nie znam z autopsji :) Minusy mieszkania na południu Polski, nie tak łatwo mi się wyrwać nad morze, poza tym dla mnie priorytetem jest w tej chwili Westerplatte i to, co będziemy tam działali z SRH WST na Westerplatte 31 sierpnia / 1 września tego roku, jedyny raz, gdy będę nad morzem :]
  • Blatio to zalezy co chce sie zobaczyc- rekonstrukcje czy przeberanców :) Ja wolę te pierwsze.
    Generalnie na Pomorzu jest mało stricte mocno historycznych reko
  • a Borne ??
  • Borne to juz mocno Zachodnie Pomorze...tam mi sie nie chce jeżdzic, a o samej imprezie nic nie wiem :)
  • heheh dopytuje, bo jak się nadarzy okazja, to grzechem by było nie zaglądnąć, co się może okazać bardzo dziwne,ale nad morzem nie byłem nigdy, chyba, że w pracy to jestem kilka razy na dobę.