Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!
~devil i ziomek
Ale zauważyłem tutaj pewną niezgodność...
Mianowicie jeśli jeden zamek nazywa się Robin, to drugi powinien być Marion :))
~cyps69
Przypadkowo rozszyfrowałem tą Twoją tajemniczą zamazaną cywilną emkę. Chodzi o to, że producentem jest mało renomowany Brooklyn, więc ktoś sprzedając kurtkę, chciał z niej zrobić na siłę "amerykańską" cywilną Alfę. Już wszystko jasne ;)
Paczki paczkami, ale ja w tym roku jadę na jakieś 3-4 miechy do USA, więc pobuszuję sobie tam po demobilach w Nowym Jorku. Wszystkiego tam pod dostatkiem i bez żadnej łaski. Można pomacać i pooglądać, a nie kupować w ciemno od nie wiadomo kogo w internecie.
Cud, miód, malina :) I co najważniejsze za rozsądne pieniądze.
Przywiozę worek ciuchów ze sobą i jeszcze coś do sprzedania :D
Po co przepłacać za poplamione i podziurawione szmatki z Allegro, to znaczy Alledrogo? ;)
~devil
W kurtce desert 3 color nie ma żadnych otworów, więc problem z kapturem został tam rozwiązany ;)
~Lucyferek
Masz rację , to jest bardzo niewygodne. Czuć wtedy drut wpijający się w gardło. Ale kiedy kurtka jest rozpięta to to jest dobra opcja, bo ta dłuższa sześć kaptura nie "leci" w dół, tylko trzyma fason jak jej przeciwna część.
~boren
To był żart. A o dziury w zielonej kurtce też mnie nikt nigdy nie pytał.