oj nie sądzę. Nie znam się akurat na prawie autorskim ale to jest Twoja własność intelektualna...jeżeli coś jest w internecie to wcale nie znaczy, że jest niczyje i można tym swobodnie dysponować
Też nie jestem prawnikiem, ale chyba was zmartwię co do praw autorskich: człowiek jedynie umieścił link w swojej aukcji, jeżeli treść jest ogólnodostępna (w tym przypadku umieszczona na stronie internetowej), to teoretycznie każdy mógłby natrafić na ten materiał na własną rękę. Poza tym nie zaznaczył sobie, że to jego twórczość, nie musiał też podawać źródła bo informacje o pochodzeniu tekstu są razem z nim. Wygląda na to, że niepotrzebnie nastraszyliście sprzedającego, a zarobiłaby tu tylko jedna osoba - prawnik :D Jedyna rzecz do jakiej można się przyczepić to fakt czerpania korzyści majątkowych pośrednio przy pomocy omawianego tekstu.
Swoją drogą ładna kurtka. Gdyby to był mój rozmiar a cena pozostała na obecnym poziomie, czyli ok. 150 zł. wziąłbym.
no własnie na ntg Blatio dał odpowiednią klauzulę : "Ten artykuł stanowi własność intelektualną autora. Wykorzystywanie go (lub jego fragmentów) gdziekolwiek, bez konsultacji z autorem jest zabronione."
Podobna klauzula jest na naszym forum. Dla mnie sprawa jest oczywista.
cywilna (chińska?) emka "...przestrzelona ?! ;) ... z zardzewiałymi guzikami..." (mowa o napach) i do tego w dziale "ORYGINALNE", niektórzy Allegrowicze to mają wyobraźnię i tupet :-q
byliśmy zdziwieni ceną podpinki z moheru i aplaki za 249zł, tutaj dopiero T34adek/armyBB pojechał równo z ceną za dziwny mix parka M65 83-ci rok + podpinka do parki M51 + kaptur z futrem z jenota od parki M51, ten jenot to może jeszcze żywy, dlatego taka cena
B-) o matko , t34adek/armybb/archan to wszystko jeden czort , no mix xs za te cene nie powiem , szok , ale wiem jedno , chyba można , Pan Arkadiusz nie ma totalnie zielonego pojęcia o militariach , poduczył się od Jarka M. i ekipy i urra burra , miałem okazje pomęczyc go w paru kwestiach i powiem krótko , błe
heh i jeszcze ta emka przestrzelona , user speedy za duzo chyba spidzi i gra w strzelanki heheheheheheheh
sławkowski to jest temat na fakes a nie ten tego , a generalnie od sławka jopa jak nie wpadnie jemu , jakas marna zaraza to jest ok, kolo się tak sobie zna , więc co ma w pudle temu wierzy
ja tam zanwca nie jestem ale do metki się przywalić nie mogę
alpha z drugiej też spoko ale , podszewka w ripie w/g mnie szybciej się ciora , niech znawcy się wypowiedzą
No do DPSC to ja mam sentyment to była moja pierwsza kontraktowa oliwka .Pięknie obszyta no i zamek serval ( w mojej był "srebrny" w połączeniu z conmarem starszy rocznik 66-68 ) piękny. Również polecam, szczególnie że wystawił ją członek tego forum :)http://m65.org.pl/forum/discussion/87/nasze-nicki-na-allegroebayu#Item_2
Myślę ze temat wart utworzenia, często, gęsto, sprzedawcy piszą wielkie bzdury by promować produkt. Nie chodzi tylko o sprzedawców z serwisów aukcyjnych, ale także producentów 'mundurówki" piszących o cudach technologiach typu. nano.