Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!
admin: Jak zauważyłeś nikt tutaj nie ma problemów ze wzrokiem.
sapek poprosze kilka zdjęc tej m43............. pozdrawiam wszystkich
Witam
Kupię nową kontraktową M65 w kolorz Oliv i rozmiarze Large Regularl. Propozycje na priv. jaroszm@go2.pl
pozdrawiam
Wielkie dzięki kolego. Oczywiście że rozmiar L/R :-) i iuż pytam.
pozdrawiam
Może kogoś zainteresuje Flyer's CWU-45/P (N) Alphy
http://allegro.pl/kurtka-flyer-s-cwu-45-p-n-alpha-gun-metal-roz-l-i2879176537.html
oczywiście cenę możemy ponegocjować :)
Intruder...absolutnie ...nie mam mowy o urazie...dyskutujemy...ale Winfield ( przynzacie że nazwa piękna ) ...ma u Nas zasłużenie.... czy nie złą prasę...mam kurtkę Winfielda...niesławny kontrakt 76 ...ale koledzy ..przyznaje że nyco mocne ...ładne w kolorze ..i co dla mnie najważniejsze - bez tendencji do mechacenia ! ma wprawdzie patkę kieszeni z innej ( hah ) partii materiału ...ale szczerze móiwąc ...nawet mnie to bawi ...coraz dalej jestem od szukania w naszych kurtkach owej ''mint doskonałości ...magazynowej '' ...im dalej w las... tym bardziej ...chcę kurtki z charakterem ...pięknej ...z plamą ...napisem na plecach ...obojętne ...musi mieć to coś ...w sobie ...ten look od którego ...kręci sie czasem w głowie ......znacie to ....przecież ! właściwie tu zgodziłbym sie z tym co Krees pisze o m51 ...moim zdaniem ...to sa najwspanialsze kapoty ....to jest wzorzec niedościgniony ...
Krees ...mam Ownbeya z 72 roku i to jest wspaniała kapota ...przyznaję ....wileka i obszerna ...o ciemnozileonym tonie ... pozdrawiam Wszystkich