Witaj, Czcigodny Przybyszu!

Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeśli naprawdę jesteś tym zainteresowany, kliknij w te przyciski!

In this Discussion

Powered by Vanilla
jak walczymy z niby beznadziejnymi zabrudzeniami naszych sortów
  • imageZałozeniem tego tematuimage zainspirowany zostałem ,kiedy kupiłem spodnie ACU i w sumie chciałem je zafarbować bo miały plamy po farbie , ale mnie podkusiło :).

Nałożyłem na wszystkie plamy środka do usuwania starych powłok , firmy 3V3 i , i materiał cały a sladu po farbie nie ma :)

• Darku, u mnie jest podobny problem z tyłu na M-ce mam kilka małych plam po farbie białej też, może by się to sprawdziło
    tylko czy na olivce to zadziała :) ?
    zdjęcia pokażę wieczorem może coś doradzisz 
  • Piotrze odcień tu nic do gadania nie ma :) , najważniejsze ze 65 to ta sama mieszanka więc myśle ze powinno się udać , choć w oliwce jest ten mankament ze kolor jednolity a w acu nie , ale u siebie nie zaobserwowałem przebarwień , na razie nie mogę wrzucić fotek bo aparat pojechał , co do smarów kompilacja ludwika i szarego mydła jest luks oczywiście ważne jaki czas spędziła ta plama na ciuszku bo jak długo , to nie daję gwarancji ale jeśli pare dni to działa rewelacyjnie , szare mydło też za***iście czyści butki pustynne D

Od Admina: nie używamy na forum słowa na "zaje..." w otwartej formie, bo to trąci wulgaryzmami rodem z gimnazjum ;)